Biler

Veien jobber: auto karrierer og dispatcher opplæring

Kurs i utsending utstyre elever med ferdigheter til å drive et sentralbord og koordinere flåter av kjøretøy i et gitt område. De holder poster, logger og tidsplaner for alle mottatte og overvåke og kontrollere de gjeldende kjøretøyene for å overvåke transport operasjoner.

Dispatchers kan håndtere nødsituasjoner som politiet eller brannstasjon assistanseansvarlige, eller de kan arbeide med emergency response enheter som 911. De er opplært til å behandle høyt stress-situasjoner mens resterende rolig og koordinerende assistanse. En av de viktigste ferdighetene lært av fordelingsansvarlig studenter er språket som brukes ved kommunikasjon via radio med drivere. Det er utfordrende, men givende arbeid til å koordinere mellom transportselskaper, nødsituasjonen tjenestene og andre kontakter som tillater operasjoner for å kjøre glatt.

Assistanseansvarlige gjøre sin del for å holde veiene trygge ved å lære veien sikkerhetsregler. De anbefaler drivere om hendelser og værforhold de bør være klar over eller unngå ved å endre ruter eller ved å trekke av veien til betingelser kan du forbedre.

Sentralen kurs innhold

Mange fordelingsansvarlig opplæringskurs krever søkere å ha en high school diplom eller tilsvarende. De fleste kurs kombinere klasserommet økter med simulering programmer som elever kan praksis hva de har lært. Subjektnavn varierer fra en skole til en annen, men kursinnhold ligner generelt. Emner inkluderer sendegrensesnitt operasjoner, kommunikasjonsteknologi, radio call prosedyrer, telefon prosedyrer og ferdigheter, krisehåndtering og nødetatene bestemmelsen.

Høyere utdanning

Sentralen trening på grunnivå vil tjene deg et diplom, men du kan også gå for en associate degree, og deretter en Bachelor-grad. Hvis du ønsker å stige til tilsynsmyndigheter eller fordelingsansvarlig lederstillinger, må du få høyere kvalifikasjoner. De som søker automatisk karrierer i public service byråer som politi, brannvesen, offentlige sykehus, ambulanser og 911 må ha utdannelse til å arbeide med høyt trykk situasjoner som de vil ofte møte.

Politiet fordelingsansvarlig opplæring

Hvis du ønsker å jobbe som en sentralen spesielt for politiet, kan du velge å trene i en politiet fordelingsansvarlig skole. Kurset omfatter en strafferettslige teknologi program som tilbys som en del av et kurs for offentlig sikkerhet. Det finnes også tekniske programmer tilbyr politiet fordelingsansvarlig sertifikat programmer som tar seks måneder. Kurs i politiet sender inkluderer internship på en politistasjon. Ideen er å gi studentene on-the-job trening slik at de vet hvordan å oppføre seg i virkeligheten.

Befolkningsveksten og økonomiske ekspansjon forventes å bedre jobbmuligheter for alle typer assistanseansvarlige. Mens jobben kan bli ganske hektisk når flere anrop kommer inn på en gang fra engstelig drivere, må assistanseansvarlige forbli rolig, mål og alltid i kontroll over situasjonen.