Biler

De tre beste drivstoffeffektive ytelsesbasert familien sedans i india

Tata Indigo E-CS

Tata Indigo E-CS, fra stallene av Tata Motors, ble lansert på Auto Expo 2008, i New Delhi. Denne sedan kan bli benyttet til en pris på 5-lakh ca. Tata Indigo E-CS er "verdens mest kompakte sedan".

Tata Indigo E-CS er tilgjengelig i to motor alternativer. Bensin-varianten er utstyrt med en 1193cc MPFi motor som churns ut 65 bhp av maksimal kraft med 100 Nm i dreiemoment. Den diesel-varianten er utstyrt med en fantastisk 1396cc CR4 dieselmotor som churns ut 70 bhp av maksimal kraft med 140 Nm i dreiemoment. Det andre alternativet som er tilgjengelig for dieselmotor er den 1405cc TDi som gir ut en strøm av 70 hk med dreiemoment på 135 nm.

Sedanen kommer lastet med mange funksjoner som kombiinstrumentet med krom ringer, hvit legering hjul, servostyring og musikkanlegg med Bluetooth og aux-porten. Den 5-trinns manuell girkasse tilbyr jevn og presis skiftende tannhjul. Kjørelengde er 25 kmpl. Motoren bilen er utstyrt med sikkerhetsfunksjoner - anti-lock bremser system, sentrallås, et sett med kollisjonsputer og en motor startsperre.

Toyota Etios

Toyota Etios er en av de mest populære mellomstore sedan i det indiske markedet. Det ble rullet ut i landet på Auto Expo 2010, holdt i New Delhi av Toyota Kirloskar Motor Pvt. Ltd. Det ble først kalt som CEF (oppføring familie bil). Sedan kan skilte med perfekt sammenslåingen av god design sensibilities og uovertruffen globale kvalitetsstandarder. Den romslige interiører, nyskapende styling, overlegen tur kvalitet og god kjørelengde tilbys av Etios gjør det en av de beste drivstoffeffektive mellomstore bilene i India.

Etios er tilgjengelig i to motor alternativer - 1,5 liter DOHC-motor som churns ut 88.7 bhp på 5600 rpm og maksimalt dreiemoment på 131.9 Nm på 3000 rpm og 1,4 liter ND-TV tross dieselmotor. Motorene er parret med 5-trinns manuell girkasse. Bensin-variant av Etios tilbyr en lovende kjørelengde på 17,6 kmpl og diesel variant 23.59 kmpl (begge ARAI sertifisert).

Etios er nøye for å gi tilstrekkelig benplass og takhøyde. Ergonomisk utformede seter med integrert hodestøtter forbedre komfortnivå av bilen. Den har mange aktive og passive sikkerhetsfunksjoner som fjernstyrt sentrallås, servostyring, bakre munnstykke for avrimingssystem, styring justering, ABS, EBD, kollisjonsputer og energi absorbere karosseriet.

Maruti Suzuki SX4

Maruti Suzuki SX4 er en imponerende sedan med en sportslighet og maskuline holdning. Den sedanen, avledet fra stallene av Maruti Suzuki, er en A3 premie segmentet sedan som skildrer den perfekte blandingen av stil, ytelse, sikkerhet og komfort. Den ble lansert i 2007 i det innenlandske markedet.

SX4 er en elektrifisere overraskelse når det gjelder ytelse. Den diesel-varianten er utstyrt med en kraftig og drivstoffeffektiv super turbo MULTIJEG motor som spyr ut 91.1 bhp strøm @ 4000 rpm med 200 maksimalt dreiemoment Nm @ 1750 o. Det tilbyr en kjørelengde på 21,5 kmpl. Bensin-varianten er utstyrt med 16 DOHC-ventil VVT-motor som churns ut en maksimal kraft 106 bhp @ 5600 rpm. Den SX4 bensin-versjonen kjører 15.5 kmpl.

Maruti SX4 kan bli betraktet som en av de beste bilene for indiske veier på grunn av sin ytelse, kjørelengde og lave kostnader for eierskap. Den har mange sikkerhetsfunksjoner som Barnesikring på bakdør, iCATS, dobbel front poser, høyde justerbare foran bilbelte, siden innvirkning beskyttelse bjelke, ABS og EBD.