Biler

Leter etter nye dekk

Nye dekk er dyrt, det er ingen tvil om det. Men, de er nødvendig for å hjelpe din bil tar deg hvor du skal gå. Når du har kjøpt disse dekkene, er å ta vare på dem et absolutt must. Du vil tilbringe mye mer for å erstatte dem oftere uten forsvarlig behandling av din nye dekk. Hvorfor gjøre dette når det er slike enkle ting som du kan gjøre for å ta vare på dem nå? Ta en titt på dette rådet, og ta vare på bilen din best.

Dekk trenger oppmerksomhet

Først av alt er det viktig å huske at din nye dekk trenger oppmerksomhet, også. Akkurat som du tar bilen din for en befaring, bør du også ta bilene dine for tjenesten. Du kan også velge å gjøre disse tjenestene på egen hånd hvis du ønsker.

Tjenester som skal utføres på din nye dekk inkluderer en rotasjon hver 5000 km; en lufttrykk sjekk; en sjekk slitebanen og en justering. Alle disse tjenestene kan utføres sammen eller separat, avhengig av behovene til kjøretøyet.

En dekk rotasjon sikrer at tråden på dekkene er iført jevnt. Mens du kjører, veien tar noen av slitebanen av hver gang, men med en rotasjon din nye dekk vil vare mye lenger og hjelp du ri mye jevnere.

Hvorfor utføre disse tjenestene?

Et hjul justering sikrer at bilens dekk ikke er gni eller trekke, som også sikrer dem med den lengste mulig levetiden. Sjekk slitebanen sikrer at din dekk har nok slitebanen kan styres på trygt. Hvis det er under 3mm, er det på tide å erstatte din dekk. Til slutt, trykk sjekk er nødvendig som din dekk vil ha raskt når de ikke er fylt med nok press. Dette kan føre til mer slitebanen framover, så vel som for mer drivstoff til å bli brent.

Andre viktige tjenester

Disse tjenestene er det større seg som du bør har utført regelmessig. Det er mer at du kan gjøre for å få maksimal livet ut av din nye dekk. En ting som du bør også gjøre er visuelle kontroller av dekkene. Det er lett å pådra seg skader og ikke innse det før det er for sent, men hvis du utfører en visuell kontroll av dekkene vil du vet på forhånd når det er et problem.

Uansett hva, alltid holde et ekstra dekk i bilen. Du vet aldri når du kunne kjøre over noe i veien og oppnå en flat. Med en ekstra er det ikke nødvendig å felle en tåre, du kan raskt erstatte dekket og få flytte igjen.

Nye dekk vil vare en stund så lenge du gir dem riktig TLC de krever. Bruk disse tipsene til å hjelpe deg å gjøre akkurat det, og du vil bli fornøyd med den varige levetiden som din dekk gir deg. Det er vel verdt din tid og innsats!