Biler

En kort guide for rengjøring din bil

Hvor å feilfri din bil

Automatisk bilvask kan spare deg for tid, men de alltid gjør en god jobb for prisen du betaler. Stedet for å bruke de automatiske bilvask du kunne vaske bilen for hånd som kan spare deg for penger og forebygge skader å male fungere noen ganger forårsaket av automatisk bilvask. Nedenfor er en guide for å få den showroom ferdig på bilen din.

Forbereder utstyret ditt

Før du begynner å vaske bilen er det best å alltid forberede utstyret du trenger, vil dette omfatte:

To bøtter fylt med varmt vann

Et egnet vask-produkt

En høytrykksvasker (Hvis du har en)

Svamper, en mikrofiberklut og egnet tørr kluter

En vask børste for rengjøring hjulene

En god bil-voks

Grunnen til å bruke to bøtter er at du kan ha en for vann og vask løsning, og den andre med bare vann. Dette vil spare deg tid når du vasker av løsningen fra bilen ved hjelp av andre bøtte, tar ut behovet for en slange.

Å sikre din bil

Du bør alltid kontrollere at alle vinduer og dører er lukket før du starter vask. Det siste du ønsker er å finne at du venstre et vindu litt åpne og vann har fått inn i interiøret ødelagt den.

Velge hvordan du vil vaske bilen

En flott måte å vaske bilen bruker en egnet høytrykksvasker og også vasket for hånd. Dette er fordi du kan bruke høytrykksvaskeren å fjerne tunge smuss og skitt av fra bilen og deretter bruke en svamp og vann til å skrubbe av overflødig som kan fortsatt være på bilen.

Ikke alle har en høytrykksvasker tilgjengelig for rengjøring bilen sin, bare vask bruktbiler er også bra for rengjøring, men kan ta lengre tid, og noen nyttige tips for hånd-vaske bilen er:

Ikke legge for mye press på bilen mens skrubbing; Du kan forårsake riper med skitt som allerede er der.

Skrubbe alltid sprekker og kløfter, kan dette være der skitt bygger opp.

Når rengjøring bilen prøver å gjøre det et sted er avkjøle og ut av solen, vil dette hindre såpe og vann tørke ut og etterlot merker.

Sikre å rense riktig, ellers kan du ende opp bare å flytte smuss rundt.

Også ikke glem å rengjøre bilens hjul som de samle en masse skitt, ved hjelp av en penselverktøyet kanne utleie du rengjør alle sider av hjulet, bidrar til å fjerne smuss fra steder du kanskje savne.

Voks på, voks av

Legge til et lag med voks til din bil vil ikke bare hjelpe gi det en flott glans, men det vil også bidra til å beskytte mot riper, smuss og skitt andre.

Noen nyttige tips for voksing bilen inkluderer:

Alltid bruke voks til klut som du bruker i stedet for direkte til bilen. Husk at hvis du er voksing du trenger å ta voks av etterpå; for mye voks på bilen vil gjøre mer skade enn godt.

Bruk en egnet mikrofiber eller sau hud klut til å ta av voks, at måten du vil få bedre resultater.

Rengjøring Glass og speil

Glass og speil i og ut av bilen er en viktig del av rengjøringen siden ikke rense dem riktig kan påvirke synlighet og ha en skadelig effekt på din sikkerhet når du kjører.

Når du velger passende rengjøringsprodukter en god råd er å finne et produkt med en ikke-smear løsning, dette vil bidra til at glasset og speil har ingen utstryk og skitt merker venstre på dem.

Hvis du ikke har et glass renere, er en stor tips som du ikke kanskje vet å bruke hvit eddik og en avis for å feilfri din Vinduer. Denne ideen kan virke litt rart, men blekket på papiret fungerer som en lys selvheftende som absorberer væsker i stedet for å forlate dem på frontruten.

Det er noen andre tips for rengjøring din Vinduer;

Rengjør alltid glasset på utsiden av bilen først. det vil gjøre å se flekker og merkene på innsiden mye lettere.

Gå i sirkulære bevegelser over overflaten på først og deretter sakte starter en vertikal bevegelse, vil dette sikre en enda spredt over hele.

Vakuum alt

Ved hjelp av et vakuum inne i en bil er flott for ikke bare rengjøring tepper og matter, men det kan bidra til å fjerne støv fra dashbordet og områdene som du ikke kanskje kunne komme til.

Tingen å huske når vacuuming bilen er at det er enklere å ta Mattene ut for å rengjøre dem; Dette vil også gi deg muligheten til å klappe dem ned til å fjerne det løs støv og skitt på dem.

Feire!

Feire det faktum at du har den reneste bilen i gaten, ta det for en stasjon og Vis frem bilen din til andre, men prøv å ikke få det skitne ellers du skal rengjøre den igjen.