Biler

2013 nissan versa: få deg en ny bil for prisen av en brukt bil

Er du ute etter en splitter ny bil, men ikke har nok penger til å kjøpe en? Hvis du har definitivt trenger en bil for daglig bruk, men er ikke ivrig på å kjøpe en brukt bil, bør du ta en nærmere titt på 2013 Nissan Versa, den billigste splitter ny bil i USA i dag.

Hvorfor bør du vurdere å kjøpe 2013 Nissan Versa? La oss telle grunnene hvorfor.

Det gir en behagelig tur. Til tross for sin beskjedne størrelse har den nye Versa en romslig hytte og en ekspansiv lasterom. Begge to rader med seter er romslige og komfortable nok til å få plass til fem voksne passasjerer med relativ letthet. Og med 14.9 kubikkfot bagasjerommet plass, vil du definitivt få en masse plass for å lagre din dyrebare Last uten problemer. Det har til og med en sammenleggbar baksetet for ekstra fleksibilitet.

I tillegg har Versa en myk og absorberende suspensjon, stramt svingradius, tilstrekkelig akselerasjon og utmerket oppbremsing kontroll så vil du definitivt finne det enkelt og morsomt å kjøre - om du bare kjører rundt i byen eller motorvei.

Det er svært drivstoffeffektive. I et forsøk på å ytterligere styrke sin drivstoffeffektivitet, Nissan besluttet å installere en ny drivverk og forbedret aerodynamikk til nye Versa. Som et resultat, klarte modeller med konstant variabel kraftoverføring (CVT) å få betydelig forbedret motorveien rangeringer. Med en drivstoff virkningsgrad av 31 mpg (byen) og 40 mpg (motorveien) slår det selv de fleste av sine konkurrenter som Chevrolet gnist og Fiat 500. Hvem kan motstå som muligens?

Det er betydelig velutstyrte. Til tross for sin røverkjøp pris tilbyr Versa mange standard funksjoner som gjør turen enda mer fornøyelig. Mens grunnmodellen kan synes å være trim i stor grad utilitaristisk, høyere nivåer funksjonen keyless oppføring, elektriske vindushevere og låser, cruise control og subtile krom. Du kan på samme måte har Bluetooth connectivity, navigasjonssystem, XM satellittradio og USB/iPod Kontroller hvis du velger.

Det er utformet for å sikre din sikkerhet. Versa har en avansert airbag-system som kan bidra til å holde alle beboerne beskyttet i tilfelle en nødsituasjon. Den har utmerket traction kontrollsystem som kontinuerlig overvåker din styring og oppbremsing handlinger og en avansert bremsesystem som du kan stole på når situasjonen krever det. Ikke rart det klarte å tjene gode toppkarakterer fra Insurance Institute for Highway Safety (Kollisjonslaboratoriet).

I 2013 Versa kan ikke være på toppen av sin klasse, men denne subcompact sedan er definitivt velutstyrte og tilbyr en rimelig komfortabel tur - alt for prisen av en brukt bil.