Biler

2013 Honda accord ex-l sedan: en god investering for pengene

Å være en konsekvent bestselger, har Accord alltid blitt regnet som Hondas viktigste navneskilt. Faktisk, sto det for nesten 45% av Hondas salg i 2012. Således, du kan sikkert forestille bare hvor mye var på spill da Honda besluttet å omstrukturere Accord. Tydelig, alt må gjøres rett eller selskapet risikerer å miste sin kant til konkurransen. Heldigvis, 2013 Honda Accord kom ut på måten de fleste forbrukere vil at det skal være. La oss ta en nærmere titt for å se hvordan det utviklet seg, skal vi?

Hva er nytt med 2013 Honda Accord EX-L?

Bedre drivstofføkonomi. Honda besluttet å bruke direkte injeksjon og en konstant variabel kraftoverføring (CVT) for å forbedre drivstofføkonomi. Som et resultat, kan fire-sylinder sedan nå oppnå opp til 27 mpg (byen) og 36 mpg (motorveien) mens V-6 modellen kan gå for om lag 34 mpg (motorveien). Den likeledes vise egenskaper en ny økonomimodus som kan hjelpe deg å spare enda mer på drivstoff-forbruk.

Nydesignet utvendig og innvendig plass. 2013 Accord er kortere ca 3,5 cm i forhold til den forrige modellen, men overraskende, hytta og bagasjerommet fått mer plass. Det har også blitt utstyrt med 17-tommers legering hjul, chrome detaljer, LED bremselysene og en makt-moonroof for å få en mer aggressive og mer sporty utseende. Indre av 2013 Accord har blitt redesignet også. Den har nå skinnseter og en Lær-trimmet rattet mens alle de større flatene er foret med myk materialer.

Forbedret teknologi. Den nye Accord har et kjørefelt ur system som lar deg overvåke din høyre side blindsonen, lane avgang og fremover kollisjon advarsler og HondaLink infotainment system. I tillegg har grunnmodellen nå USB og iPod integrasjon, Pandora audio streaming, SMS tekst beskjed evne og to-sone automatisk klimaanlegg.

Overlegen sikkerhetsfunksjoner. 2013 Honda Accord viste seg for å være den beste mellomstore sedanen når det gjelder å holde deg trygg på veien. Det har oppnådd topp sikkerhet Plukk + vurdering fra Insurance Institute for Highway Safety (Kollisjonslaboratoriet) ved å få topp god score i tøffe tak styrke test og nye små-overlapping frontal test. Vel, er dette ikke overraskende siden det nye Accord har installert en masse sikkerhetsfunksjoner som inkluderer elektronisk brems distribusjon og brems hjelpe, stabilitetskontroll, hill start bistå og alle standard kollisjonsputer.

Hensyntatt alle disse funksjonene, kan du definitivt si at 2013 Honda Accord er vel verdt hver krone. Ta det for en prøvekjøring, og du vil sikkert ønske å bringe den hjem med deg! Det er hvor godt det virkelig er.