Biler

Hvordan du kan installere gummi spor for maskineri

Tillegg av gummi spor til din tunge maskiner som en Traktorgravere eller bulldoser vil gjøre det lettere å manøvrere det spesielt under tøffe forhold. Installasjonen av gummibelter på bilen din kan ta ca 20 minutter, hvis du tar til instruksjonene nedenfor.

Først og fremst bør du sette hvert kast av gummibelter på bakken før maskinen som du ønsker å installere dem. La ruller flyttes slik at de er ordnet med forhjulene av maskinen. Hvis de ikke er riktig ordnet, kan det være problemer med installasjonen. Når de er riktig ordnet, bør du deretter rulle ut gummi sporene på gulvet helt.

Videre bør du dra sporene slik at alle spor er stilt opp med samme avstand fra maskinens hjul og du burde ikke gynge opp ett spor uten en annen. Det er viktig å trekke hvert spor svært stramt for å sikre at det er ikke noe slakk eller klump, og du bør nøye granske sporene for rive eller bryte.

Du skal deretter sakte kjører maskinen over sporene i en svært forsiktig rett måte. Hvis du kjører i en vinkel på sporene, de kan være skadet, og du skal drive maskinen til hjulene er i midten av hvert spor etter som du bør sakte stopper kjøretøyet.

Deretter bør du kaste gummibelter over forhjulet mens det samme bør gjøres for bak rattet. Du skal feste C-klemmer gitt til den ytre kanten av den siste linken på den fremre enden av gummi sporet. Denne koblingen skal trekkes, og den andre enden av C-klemmen skal være knyttet til den siste linken på baksiden slutten av gummi sporet.

Skru ned bolter på C-klemmer med racketen og utvidelse leveres for å lukke gapet mellom de to linker og sette klemmen i god form. Du bør gjøre dette før det er om lag 2 inches av slakk i sporene. Etterpå, bør du sporet i hunden bein koblingene i bolt-hull på C-klemme og spor i PIN-koden. Deretter bør du bruke de medfølgende nøttene for å stramme alt riktig.

I tillegg bør du kjøre maskinen fremover for 20 fot i en rett linje og deretter stopp. Kjøre den bakover for 20 fot og stoppe maskinen igjen. Hvis du gjør dette riktig, blir sporene rett og sikret på bilen. Før du fullfører dette trinnet, bør du unngå å snu slik at sporene vil være ordentlig sikret.