Biler

Hva ville du gjøre hvis du setter feil drivstoff i bilen?

Å sette feil drivstoff i en bil, skjer lastebil, motorsykkel eller van (eller misfuelling som er det kjent) oftere enn du kanskje tror. Men til tross for regulariteten på å sette feil drivstoff i en bil, vet folk flest ikke hva de skal gjøre. De sikkert har ikke antall drivstoff drenering selskapet for hånden.

Så hva ville du gjøre?

Bare kjøre og håpe på best? ikke! Trygg kjøring av bilen med feil drivstoff i det kan forårsake ødeleggende skade på motoren din. I beste fall; du vil bli møtt med en stor reparere regning, i verste fall; kjøretøyet kan bli skrevet ut. Ikke alle forsikringspoliser vil dekke deg hvis du har drevet med feil drivstoff i tanken slik at det vil være opp til deg å betale prisen for din feil.

Legge til riktig drivstoff å din tank, kjøre av og håpe på best? ikke! Selv en blanding av brensel i tanken din kan føre til ubotelig skade på motoren.

Du vil kanskje kalle sammenbrudd utvinning tjenesten hvis du har en? Du finner imidlertid at ditt personvern ikke dekker sammenbrudd eller ulykker skyldes menneskelige feil. Å sette feil drivstoff i din tank klasser som menneskelige feil, og så kan du ikke være dekket. De vil outsource drivstoff drenerer til et fagverksted veldig ofte, og de vil belaste deg en premie for dette. Lesepolicy nøye, og hvis du har setningsdelen menneskelige feil i det, å finne en spesialist drivstoff avløp selskapet selv vil bidra til å redusere beløpet du må betale.

Hva med forsikring? Vel igjen, kall forsikringsselskapet er det første mange mennesker gjør. Men med mindre du har betalt ekstra, spesielt for å dekke deg for denne typen hendelsen, forsikringspolisen kan ikke dekke deg for menneskelige feil, men når du har informert dem om du knipe kan de insistere på at du bruker en forhandler for å gjøre drivstoff avløpet, eller risikere renons din politikk, som igjen kan ende opp koster mer enn du er nødvendig.

Så hva er det beste løpet av handlingen?

Uunngåelig er det beste løpet ofte den enkleste. Har en anerkjente drivstoff avløp selskapets mobiltelefon eller har sine kort i din hanskerommet. På den måten hvis du noen gang gjør dette vanlig feil du har de riktige personene til å kontakte for å løse problemet. Bare sørg for at du har en anerkjente drivstoff avløp selskapet.

Det er viktig derfor at for å sikre at du ikke kan bli holdt ansvarlige, at du bare bruker selskaper som er fullt risikoen vurdert, og akkreditert med ISO9001: 2000 & PAS-43-2008, med dokumentert arbeidsrutiner og helse og sikkerhet prosedyrer. Med andre ord, alt som er like viktig som din egen virksomhet. Mange drivstoff avløp selskaper scrimp på disse standardene, fordi de er kostbare og vedlikehold. Imidlertid glad en anerkjente en vil holde dette og vil være at du har kalt for å sjekke.

Copyright (c) 2013 Stratique markedsføring, Design og PR