Biler

Volkswagen cabrioleter: hva bedre tid av året å kjøre med toppen ned

Følgende er en titt på begge disse to populære modeller og måter de kan legge glede til sommeren moro.

2013 Beetle cabriolet

I 2013 Beetle cabriolet er en fire passasjer, to dører som følger tilgjengelig i opptil 11 trims, og er billigere av to, med en MSRP begynner på under $25,000; Selv om kostnadene kan variere til den lave $30.000 avhengig av hvilke fasiliteter og tur velger du. Den grunnleggende modellen leveres med en motor som kan generere opptil 170 hestekrefter og en 2,5-liters motor. Det kan få 21 mpg i bykjøring og 27 mpg på motorveien kjører. Bille-kabriolet er også en sekstrinns automatgir.

Mest populære trim av bille-kabriolet er dens 2.0t 60s Edition, som har en avansert, 2 liter, 200 hestekrefter turboladet motor at selv blir bedre drivstofføkonomi enn base modell på 29 mpg på motorveien. Volkswagen har tatt en av sine ikoniske modeller, Beetle og brakt toppen ned i 2013 Beetle kabriolet. Selv med toppen opp billen er morsomme å kjøre, men funksjonen av konvertible toppen bare legger til glede av fører og passasjerer, spesielt på kjølige sommeren eller våren kveldene.

2013 Eos cabriolet

2013 Volkswagen Eos kabriolet er priset litt dyrere enn Beetle, med starter priser på ca $34,650 til lave $40.000 områdene, men det kommer an på fasiliteter, funksjoner og trim du velger. Selv om det er også en fire passasjer, to dørs, er det litt større, og litt mer elegant og profesjonelt enn Beetle. To av de fire tilgjengelige trims Eos kommer i er utøvende og Komfort. De grunnleggende modellene er utstyrt med en to liter, 200 hestekrefter turboladet motor, som er i stand til å få 22 mpg i byen og 30 mpg på motorveien, slik at du til jobb tur til din hjertens lyst uten å bekymre stoppe for fyll opp. Eos, som bille kommer også med en seks hastigheten automatisk kraftoverføring.

Mens den Eos-kabriolet er en mer profesjonell kjøretøy, er bille kabriolet mer "moro"-stasjonen. Mens Eos er rettet mer for profesjonell kjøring frem og tilbake til kontoret, og noe annet sted i stil, billen er mer rettet mot unge moroa publikum som ønsker å ta det på et spinn på stranden. Våren og sommeren er den beste tiden for cruising med toppen ned, og disse to konvertible modeller fra Volkswagen er perfekt. Hvis du ønsker ytterligere informasjon om enten Eos eller Beetle cabrioleter, innom eller ring O'Steen Volkswagen i dag og lage din sommer kjører mer fornøyelig så du cruise ned A1A med toppen ned.