Biler

4 viktige tips for trygg kjøring

Hva er den farligste faren på veien i disse dager? Er det defekte bremser eller utstyr? Er det kjøring under påvirkning? Kan det være rusk på veien? Uansett hva disse farene på veien er, finnes det mange tiltak som du kan ta for å unngå dem.

Forsvarlig kjøring ikke bare sparer livet ditt, det sparer også livene til de ombord kjøretøyet, andre drivere på veien, og fotgjengere. Tipsene nedenfor kan spare livet ditt og andres liv:

1. Kontroller at bilen er i best form. Sjekk Hvis væsker er på presis nivåer, gasstanker er fylt, og dekkene har blitt oppblåst riktig. For lengre reiser, kan du ha bilen sjekket av en mekaniker.

2. Du må alltid ta hensyn. Din aller første forsvarslinje i en krisesituasjon som oppstår på veien er din evne til å oppfatte trusler. La ikke din mobiltelefon, MP3-spiller, eller andre ting distrahere deg. Hvis du blir distrahert av disse tingene, vil det sette deg på en stor risiko for å ha en ulykke.

Studier gjort ved University of Utah viser at distraksjoner, som snakker eller tekstil, kan øke sjansene for å møte en vehicular ulykke med 400%! Selvsagt, den aller første skrittet er å holde øynene på veien til enhver tid.

3. Stasjonen med en forebyggende tilnærming. Ikke anta at bilen foran deg er kommer til å gjøre hva du forventer den gjøre med. Drivere gjør uventede ting på veien, og du vil aldri vite hva som skal skje videre.

4. Sørg for at bilen er der den trenger å være alltid. Selv når betaler oppmerksomhet til bilene rundt deg, er det fortsatt mulig å glemme å sjekke din egen bil. Sikre at du bor i lane din og at du har nok tid til å flytte inn i et annet kjørefelt når du skal slå, eller la interstate. Den beste måten å gjøre dette er å sikre at din hastighet er rimelige, og at din avstand fra andre biler vil gi deg nok tid til å stoppe når det er mulig.

Du kan forberede deg for noe nødsituasjonen plassering av følgende nyttige tips for forsvarlig kjøring. Disse tipsene vil ikke bare direkte hjelpe deg, men du kan også dele dem med andre, noe som gjør dem trygt på veien. Bli en sikrere sjåfør vil ikke bare beskytte deg men også andre liv på veien.