Biler

Hvordan å holde fokus på bestått kjøringen din test

Passerer kjøringen din test er en benchmark i de fleste folks liv. Mange som gikk deres test 30 år siden kan fortsatt huske hvor mange små og alvorlig feil de mottatt og hvor mange tester de tok! Det er en stor anledning i enhver persons liv, og du må holde fokus på å oppnå den. Her er noen tips om hvordan å holde fokus og holde deg hodet sterk på bestått kjøringen din test.

For det første, det er bedre å ta mer enn en kjøring leksjon i uken. På første lære hvordan å kjøre er stor og du ser frem til å ta din neste kjøring leksjon, men som det går på deg finne å over blir en rutine for de fleste som de har vært å lære hvordan å kjøre for over et år, bare å ta en time i uken! Det blir en del av din ukentlig rutine, og ikke noe som du virkelig ser frem til. Det er lettere å holde fokus på målet hvis du komprimerer timene sammen, som tar to en og en halv time leksjoner i uken, på denne måten vil du være godt på vei til bestått test etter noen måneder og være mye mer tilbøyelig til å holde fokus.

Noen mennesker mister ikke konsentrasjon i løpet av deres kjøring leksjoner, men i stedet etter at de har mislyktes en førerprøven. Ikke la dette motløs du som ikke mange mennesker passerer deres førerprøven første gang. Du mislykkes ikke fordi du ikke er klar, men fordi nervene får bedre av du, første gang er alltid verre som du ikke vet hva du kan forvente. Selv om du ikke passere andre, sørg tredje eller fjerde gang rundt for å holde fokus som du vil til slutt få det! Hvis du ikke gjorde ville ikke det være halvparten så mange drivere rundt på veien i dag.

Kontroller at du går til hver leksjon som ønsker å lære. Hvis du ikke så du vil være å kaste bort leksjoner, følelsen som du ikke er utvikler seg, og når elevene ikke føler de går videre de mister fokus. Det er viktig å oppbevare persevering, og selv om du ikke ser en massiv forskjell hver leksjon, en dag vil det bare kommer sammen for deg! Holde fokus på din kjøring leksjoner, ta mye fra dem, og du vil bevege seg mot målet for sending av kjøringen din test!

Å ta alle de ovennevnte hensyn, å holde fokusert på målet av din kjøring leksjoner er nøkkelen til utholdenhet. Mange elever bestemmer seg for å slutte å ta deres kjøring leksjoner som de mister fokus, sørg for at du ikke er en av dem!