Biler

Leie før du kjøper

Normalt hører du bare dette ord når vi leter etter ditt første hjem, men det har vært kjent for folk å leie en bil av en lignende modell for en uke og gå om deres daglige oppgaver å sørge for at det er riktig for dem. Dette kan virkelig gi deg lurt på hvor praktisk bilen er for deg, og om du vil gjøre hva er trolig den største buy i livet ditt, med unntak til ditt hjem.

Mye som hjemme, bilen er noe at de fleste bruker nesten hver dag i året, og så det er viktig å alltid minst teste kjøre bil før du kjøper den. Vi anbefaler deg gå ett skritt videre og leie av bil for en uke eller så for å se om det er riktig for deg.

Faktorer som vil komme frem i lyset når du leier en bil som du ikke kanskje har vurdert når du kjøper det vil være ting som drivstofforbruk, plass i bilen og praktisk bruk av bilen. Som du kan oppleve første hånd hvis du leier før du kjøper.

Gi virkelige liv eksempel som:

Hvorvidt du kan passe din ukentlige butikken i bilen?

Hvor ofte bruker du har ekstra andre enn deg selv i bilen og er mengden av sitteplasser praktisk?

Er drivstofforbruket på bilen effektivt nok for beløpet du reiser?

Alle de ovennevnte, og mer er ting du vil bare oppdage ved å leie en bil før du kjøper.

Noen biler, for eksempel superbiler, vil være nær på umulig å leie og dette kan være noe du trenger å gjøre en masse din egen uavhengig forskning på i stedet for leie av bil.

Mange biler på din kjøring leksjoner er leid som instruktører kjøring finner det lettere å leie i stedet for å kjøpe, selv om dette ikke alltid tilfelle. Hvis du virkelig liker bilen du tok din kjøring leksjoner i så du kan selv ønsker å gå og kjøpe en lik som! Du trenger ikke å leie bil for å teste det på denne måten som du har kjørt den for engang, og vet at de er gode, pålitelige biler.

Selv om du leie bilen anbefales det også at du gjør mye online forskning om produksjon og bilen selv. Besøk noen diskusjonsfora og få andre drivere første hånd erfaringer fra bilen.

Du kan være ute for en bil mens du fortsatt gjør din kjøring leksjoner, hvis dette er tilfelle det ikke er anbefalt at du går ut og kjøpe en splitter ny bil, eller leie en, rett etter kjøringen din test som du har lært uansett hvor god du er fortsatt uerfarne og bundet til å ha en liten skrape eller dunk i beste fall.

Ta rikelig med kjøretimer med en god instruktør og få litt erfaring på veien. Når du kan deretter leie en bil å teste den og kjøpe den uten risiko for noen skraping eller støt!