Biler

Seks punkter du bør vurdere før du kjøper en annenhånds kjøretøy

6. Auto forsikring priser:

Først må du finne ut før du kjøper det pre-eide bilen er hvorvidt du har råd til Bilforsikring. Bruke online forsikring sitat generatorer for å se hvor mye forsikringen er for den bilen du er interessert i å kjøpe. Jeg ville ikke viker unna bilen din ideelle fordi det ser sporty og du tror du trenger å selge din høyre arm og Ben for å få det forsikret. Det er en hyppig misforståelse at sporty biler er dyrere å forsikre.

5. Bil videresalg verdi:

Noen brukte biler er utrolig rimelige å kjøpe, men de pleier også å avskrive raskere enn fjorårets Apple iPhone-modell. Du må sikre at bruktbil du er å anskaffe vil være verdt noe når du bestemmer deg for å selge det. Du vil møte mange tjenester på nettet som vil fortelle deg hva andre hånden bilmodeller beholder sine verdier best uten å se for hardt. Et godt knep som fungerer for meg er å ta en titt på noen tidligere modeller av den samme bilen du har tenkt på å kjøpe. For eksempel hvis den syv år gamle modellen av det samme kjøretøyet fortsetter å være henter mye penger, er det en god sjanse for at nyere bilmodell vil også beholde sin verdi i fremtiden. Ta hensyn til at kostbar luksusbiler er sannsynlig å alder ganske dårlig over tid på grunn av deres komplekse mekaniske komponenter.

4. Forskning:

Du trenger ikke å søke hardt på Google for å finne en grenseløs mengde forskning på praktisk talt alle brukt bil. Bare sørg for at du tar en titt på alle de online verktøyene tilgjengelig for deg for din bil forskning. En rask Internett-søk kan avdekke hyppige problemer med brukte kjøretøy. Også, for de som har en bestemt bilmodell på hjertet, slå opp web-diskusjonsforum for at kjøretøyet for mer informasjon. Nesten alle kjente bilmodell har en forpliktet fan side eller diskusjonsforumet for den.

3. Pålitelighet og reparasjoner:

Dette er stor! Dette er spesielt en situasjon hvis du ikke som mekanisk tilbøyelig. Imidlertid hvis du finner deg selv å være en "bensin hodet", vil du finne mange brukte, luksus biler i klassifisert nettsteder som kan dukke opp attraktive for deg. Massevis av luksus Sport Sedan har lav videresalg verdier, noe som gjør det enkelt å finne rimelige tysk bygget modellene på under et semester er verdt av universitet skolepenger (dvs, under fem grand som Volkswagen Jetta 1.8). De spesielt fristende for meg personlig er sent på 1990-tallet BMWs som er fantastiske biler å cruise rundt i. Men ikke la deg selv bli villedet av den heldekkende innvendig og fin kjøreopplevelsen (unge mennesker ofte gjøre denne tabbe). så ikke la deg lure fordi de er relativt billig å erverve, fordi bilen forsikring kan være veldig dyrt på disse. Endelig, behage være sikker på å dobbel sjekk pålitelighet vurdering for bilen, før du kjøper den. En situasjon du ikke vil hvor kjøpe en $4000 kjøretøy, deretter måtte tilbringe en ekstra $4000 bare for å gjøre det veien verdig.

2. Bruk psykologi og instinkt:

Ta hensyn til dette! Hvis du føler at bileieren annenhånds snakker rare, prøver å tipse tå rundt bestemte viktige detaljer, eller kanskje er prøver å forhaste deg til å kjøpe bilen, det er sannsynlig fint det der er sannsynligvis problemer med bilen som han/hun ikke er fortelle deg om. I tillegg må du sjekke ut hvor lenge personen har eid at kjøretøyet for. Du kan sjekke ved å kjøpe en brukt bil faks eller en bil bevis uttalelse online. Disse setningene kan kjøpes for billig, og det er definitivt verdt liten prisen du betaler.

1. The X Factor:

Virkeligheten er, er at du kommer til å trenge å leve med denne bruktbil for et par år. Så sørg for at at dette virkelig kommer Vennligst til å være "det" kjøretøyet for deg, og at det vil gi deg en behagelig kjøreopplevelse i det lange løp. Hvis du velger å få en brukt bil som er kostnadseffektiv og økonomisk på gassforbruk, vil du finne deg selv innhold (men bare) Hvis du er en regnskapsfører! Hvis du finner deg selv å være en bilentusiast (som meg), skal du derimot raskt blitt lei av bilen. Så for å konkludere, dette er min bunnlinjen: Hvis du kjøper en annenhånds kjøretøy, være sikker på at du kan ha råd til det og at det vil gjøre deg smile hver gang du går for en stasjon!