Biler

Hva å vite om auto verksted

Noen mennesker har aldri hatt til å ta sine biler til auto-verksted for seg selv før. Kanskje de har bare nylig kjøpt sine egne kjøretøy, eller bare begynte å leve på egne etter år med å leve med familien, hvor en forelder eller annen slektning var alltid villig til å ta bilen inn i butikken. Eller kanskje de er heldig nok til å aldri har vært involvert i en ulykke eller opplevde et alvorlig kjøretøy sammenbrudd. Uansett årsak, kan får bilen fast være en stressende opplevelse hvis du har aldri måtte gjøre det før, eller hvis du har alltid vært ledsaget av en forelder eller ektefelle. Det er godt å vite litt om prosessen så du ikke vil være så nervøs om det.

Først bør du gjøre noen undersøkelser og kontroller at du velger den beste body shop mulig. Hvis du kan gjøre et personlig besøk, bør du undersøke at butikken er ryddig og organisert, har rene og moderne utstyr og har postet deres retningslinjer for garantier, betalinger, og priser for arbeidskraft tjenester i et sted synlige for kundene. I tillegg må du kontrollere at auto-verksted er registrert med Better Business Bureau og har mottatt en gunstig score. Til slutt, bør du sjekke ut hva andre kunder har å si. Nettsteder som bjeff er en fin måte å lære om hva andre har opplevd når de gikk til en virksomhet som du tenker på å gå til. Du kan finne en skjult perle, eller lære sannheten om en butikk du var med tanke.

Når du går til auto-verksted, må du vite litt om prosedyren du bil krever. For mange store jobber, bør du være i stand til å få et anslag over hvor mye penger arbeidet vil koste for å fullføre. Så, ansatte vil ikke kunne belaste deg mer enn 10% av at anslaget uten å få godkjenning. For rutinemessig jobber som oljeskift gis ikke estimater fordi arbeidet koster det samme hver gang.

Etter at jobben er gjort, vil auto-verksted gi deg en faktura. Dette er ikke bare en tradisjonell regning med en pris for den generelle utført service. Ved lov, må verksteder kompilere en detaljert liste over tjenesteytelser til kjøretøyet. Fakturaen må også inneholde en liste over reservedeler som ble satt inn i bilen din, og om de delene var ny eller brukt, og hvis de var tidligere en del av en bil som var involvert i en kollisjon. Fakturaen vil hjelpe deg å forstå nøyaktig hva som ble gjort til din bil og vil gjøre det lettere å oppdage eventuelle feil i pris eller tjenesteytelser.

Til slutt, mange auto reparasjon butikker tilbyr fordeler for kunder som bringer sine biler der, for eksempel en gratis bilvask eller inspeksjon etter at arbeidet på bilen din er fullført. Dette øker kundetilfredsheten og maksimerer muligheten at kunden vil gjøre en tur/retur i fremtiden. I alle tilfelle, gjør ikke det vondt for å spørre om de tilbyr noen gratis tjenester. Du kan bli gledelig overrasket over svaret!