Biler

Apps: de nye tilbehør for bileiere

Vel toted uttrykket "Det er en app for som" er sant når det kommer til virkelige verden transport, så vel som din online-identitet. Det er en hel rekke gadgets og apps som hevder å gjøre mange fasetter av bileiere en bris, men de virkelig fungerer bra? Og selv om de gjør, er dette en tjeneste som bileiere engang trenger? Jeg hadde en titt på en rekke bil apps for å få en følelse for hva som er der ute og om jeg faktisk dratt nytte av å eie dem.

Drivstoff effektivitet Apps

Jeg ga drivstoff skjermen en gå å se hvis jeg ville være i stand til å spore hvor mye jeg bruker for tiden på drivstoff og kanskje lære hvis jeg kjørte i en drivstoff effektiv måte. Det var lett å finne min få ut av bilen og legge til det, men jeg absolutt tror at resultatene ikke er evangeliet. Programmet har ingen anelse om hva utstyret jeg er i, hvor hardt jeg er turtall og flere andre faktorer som også påvirker drivstoff-forbruket mitt. For en general indikator skjønt det fungerer ganske bra, selv om det er så lett å miste alle data fra harddisken ved å ikke lagre ruten riktig.

Parkometer Apps

Jeg fikk et par av disse og oppdaget kvaliteten variert massivt. Fra en enkel teller ned app til en som har langt flere bjeller og fløyter, det kommer an på hva du leter etter. Jeg vil absolutt anbefale en app som gir deg en stedsmarkør for hvor du har parkert som det er ganske nyttig når du er på ferie. Men sørg for at du får en som har en anstendig GPS ellers plasseringen har en tendens til å vandre, ikke stor! Det er også bedre å få en som gjør et varsel når tiden renner ut, i stedet for å se på programmet og skjønner at du har kjørt ut av tid.

Garasje Apps

Ut av alle apps jeg prøvde, er dette kategorien hvor jeg virkelig følte som om livet mitt hadde blitt gjort enklere. I stedet for å realisere jeg trengte en MOT og prøver å huske å ringe under gjennomførbar timer (som jeg er ganske dårlig på) jeg bare registrere over telefonen. Problemet er, selvfølgelig, om garasjen tilbyr denne tjenesten ved å opprette sin egen app og mange uavhengige garasjer ikke. Det betyr at denne type app, slik at du kan bestille i lett for en tjeneste eller MOT er stort sett kun tilgjengelig gjennom større kjedene selv om Russells Automotive Service har produsert en. Dette gir meg håp at mer uavhengig garasjer vil fange opp på denne utmerket ny måte å tote sine tjenester.

For det meste, fant jeg automotive apps jeg prøvde å være noe nyttig, men bare garasje apps var virkelig nyttig. Vi trenger ikke egentlig en app å trene hvis vi kjører effektivt (bensinmåler kan egentlig fortelle deg at) og jeg kunne ikke tenke på mange tilfeller hvor ville jeg desperat nød en parkometer app. Hvis noe, ville de fleste av disse apps ta opp plass og medføre rot i telefonen. Men du vet at når jeg sletter dem, vil jeg være i desperat behov av dem igjen.