Biler

Å få godkjent for et billån med dårlig kreditthistorie

I Amerika som bilen en nødvendighet. Det er ikke lenger en luksus element. Men, kjøpe en bil er ikke barns lek. Kreditt score spiller en avgjørende rolle i å få deg godkjent av en bank for lånebeløpet. Hvis du har en dårlig kreditt score, kan det være en stor utfordring å sikre bankens godkjenning for ditt billån. Det er ikke nødvendig å føle nedslått, som det er mange måter å sikre et banklån for drømmebilen selv med en dårlig kreditt.

Rimelig pris er nøkkelen

Du ville bli overrasket over at det ikke er din dårlig poengsum som er den viktigste faktoren i dine lån programmet. Lånet offiser ser på din rimelig, din arbeidssituasjon og måte der alle nødvendige dokumenter er fylt av du. Dermed Sørg for ikke å fylle et beløp som ikke er rett og slett rimelig for deg med din nåværende lønn. Det viktigste verktøyet for långivere er din gjeld til inntekt ratio. Hvis dette forholdet antyder at EMI av lånet vil overskride 40% av din inntekt, kan du godt glemme en godkjenning fra banken.

Inkludering av en garantist gjør underverker

Du kan ikke gi den grunn betydning, men banker vurdere inkludering av en consigner i dine lån programmet et pluss punkt i din favør. Dette er fordi de er håp for å få pengene sine tilbake fra consigner eller garantist bør du standard på din nedbetaling. Med deres risiko dekket, sanksjonering lånet blir beløpet spurt av deg en ren formalitet for banken. Så hvis du kan inkludere detaljene for en consigner i dine lån programmet.

Alle dokumenter som kreves av banken

Sist men ikke minst, dokumentene skal være behørig fylt og pent ordnet i en ordre. Ikke glem å gi alle detaljer spurte. Bankene er meget spesielle om detaljer. Kontroller at du produsere affidavits og sertifikatene i nøyaktig samme format som kreves av banken, da dette øker sjansene for å sikre en godkjenning fra banken.

Bankene har ofte et tak på hvor mange prosent av total mengde penger som er nødvendig for å kjøpe bilen. Således hvis du ønsker å kjøpe en bil verdt $10000 og taket satt av banken er 85%, betyr det at den maksimale lån som kan være sanksjonert av banken er $8500. Dette er det høyeste beløpet som kan gis som lån til lånet søkeren.

Være godt informert forbruker

En forbruker skal være godt informert om hvor mye lånet han kan få basert på hans kreditt-historie. Dårlig kreditthistorie kan få ham bare et lite lånebeløp fra banken. Dårlig kreditthistorie kan forbedres ved en god kjøring posten. I noen tilfeller kan Rentene være høyere på lånet beløp på grunn av dårlig kreditthistorie. Alltid sende siste kreditt historie rapport til banken du søker lån fra. Det anbefales å fylle søknadsskjema for lån av 2-3 banker. Sjekker din kreditthistorie fra de 3 viktige kredit-byråer er viktig Experian, TransUnion og Equifax. Internett er et godt sted å gjelde for billån i disse dager. Bruk Internett for å søke om et billån betyr at du er kjøpedyktig bevare din tid og innsats som å gå til 2-3 banker i snøen eller solen. Så bare hold fingrene krysset og søke om billån med en positiv ramme i sinnet.