Biler

Hva om jeg er i en bilulykke som involverer noen som ikke har forsikring?

Naturligvis er det antatt at hvis det er andre førerens feil for bilulykken åpenbare forutsetningen er at deres forsikringsselskap vil ta fullt ansvar for å betale erstatning. Dette er ikke alltid sant; personen som forårsaket ulykken kan ikke har Bilforsikring eller kan være forsikret gjennom et høyt rangerte selskap. ER Best, Standard & Poor's, Moody's, og Fitch anses å være de viktigste barometers av soliditeten for forsikringsselskaper i alle bransjer. Finansielle styrke rating er representert ved en alfabetisk varierer mellom A ++ og E. Når de gir denne klassifiseringen ser de på et selskaps balansen, opererer ytelse og næringsliv. Fleste forsikringsselskaper har en alfabetisk vurdering av A-(Excellent) eller bedre. Det er noen selskaper som faller innenfor B ++ kategori, men er fortsatt anses å være utmerket mens en carrier med en rating på B eller mindre anses å være sårbar.

Et forsikringsselskap som ikke er høyt vurdert har samme underwriting kravene som høyere rangerte forsikringsselskaper, men kan, for å holde kostnadene lave, nekte forsikringskrav selv når det er klart deres forsikret er feil. Selv om staten Illinois krever en driver opprettholde minimum forsikring, krever den ikke som kommer fra et høyt rangerte firma. Personer med dårlig kjøreforhold poster, eller de som bare ønsker for å overholde staten krevde minimal forsikringsdekning vil ofte vise til en lavere rangerte forsikringsselskap. Mens de har forsikring, betyr dette ikke at de er riktig forsikret.

Hvis personen er truffet av en på-feil-driver som er enten uninsured eller forsikret av en lav karakter forsikringsselskap, bør de vurdere innlevering en uninsured eller under-forsikret bilist krav med sin egen forsikring. En uforsikrede bilist krav er et krav basert på det faktum at den på-driveren har ingen forsikring. En under-forsikret bilist krav er et krav på grunn av på feil førerens forsikring nekte kravet, eller deres politiske grenser dekker ikke all av medisinske regninger og skade på eiendom. Skadelidte kan også forfølge en sak mot partiet på feil.

Grunnleggende ansvar forsikringen gir ikke uninsured og under-forsikret bilist dekning. Den beste måten en driver kan hindre at disse problemene er å beskytte seg selv med sine egne kollisjon dekning, inkludert under-forsikret og uforsikrede bilist dekning, fra en høyt rangert forsikringsselskap. Sånn, uansett hva slags forsikring har en annen sjåfør, vil medisinske regninger og skade på eiendom bli tatt vare på i tilfelle en ulykke. I denne dagen og alder, med så mange drivere stimlet gater og motorveier, er den beste beskyttelsen til kjører defensively, og å sørge for din egen forsikring dekker deg for noen ulykke.