Biler

Hardhet testing utstyr tilbehør fra mahr føderale gages

MAhr føderale Gages er et kjent navn i denne bransjen i over 150 år. De gjør flere utstyr inkludert hardhet teste utstyr, måling systemer, meteorologi, roterende hjerneslag lagrene og ulike andre gages. De som trenger tilpasset designet gages kan også stole på produkter og tjenester som tilbys av dette selskapet. Det er mange andre forskjellige hardhet test utstyr-tilbehør som er tilgjengelig i markedet.

MAhr føderale gages fra Mahr, en global organisasjon er bevist for innovasjon og kvalitet. Deres klient listen inkluderer noen av de mest kjente navnene blant produsenter av industrielle maskiner som bruker måling enheter som også brukes av bilprodusenter og næringer som arbeider i elektronikk og optikk.

Metall industrien bruker flere typer tester, hvorav tre er de vanligste. Dette er tester som du kan bruke med nøyaktighet. Tre ulike typer tester i dette bestemte feltet er Vickers testen, Rockwell testen og Gun hardhetstest.

Hardhet og størst metallurgisk styrke er om lignende i sammenheng med hardhet testing utstyr tilbehør. Derfor, det deretter antas vanligvis at en hard metal er også en sterk metall på samme tid. Tre prøvene identifisert ovenfor for å teste hardhet av metaller vil finne hvor mye metall vil motstå gjennomtrenging mot kjegle eller ball som er ikke-deformerbare. Testene vil avgjøre omfanget som en kjegle eller en ball vil fungere under en foreskrevet Last vask i metall i en bestemt tidsramme.

De finner det stål motstand mot gjennomtrengning av sin hardhet. For eksempel i Brinnel's test, er hardheten deretter angitt med størrelsen på penetrasjon laget av en 10mm stål eller wolframkarbid sfære under ulike belastninger. En Rockwell hardhet tester bruker en ball eller diamant membran Brale indenter. I Vickers tester bruker de en diamant pyramide indenter.

Jominy bruker en slutt-undertrykking av test for å finne hardheten av stål. De får denne verdien ved å finne forholdet mellom kjøling av stål og dybde under overflaten som en de kan få en gitt hardhet verdi. Det finnes en empirisk forholdet mellom hardhet og strekkfasthet. Relasjonen er ikke nøyaktig, men er fortsatt nyttig.

De fleste hardhet testing utstyr tilbehør er vanligvis kompatibel med Rockwell overfladiske skalaer utviklet for å teste generelt hardheten av metaller og ståltyper. De bruker de grunnleggende vitenskapelige prinsippene for spaker og laster. De bruker en hydraulisk dumper for å bruke belastninger, velges manuelt.