Biler

Elite bilene: hvem er overlegen?

Det nå begynner, regjeringstid øverstkommanderende bilen. Bugatti Veyron Super Sports, raskeste og mest pålitelige bilen til å eksistere. Mange andre har et mangfold av meninger, men når fakta er pieced sammen denne bilen overskrider dem alle.

La oss starte med hastighet. Da min forskning ble fullført, fant jeg at mange var rask, men ingen matchet eksakte hastigheten på Bugatti Veyron Super sport. Mange biler som kom nær var innen inches av var: The Saleen s-7 Twin-Turbo på 248 mph, 9ff GT9-R kjører på 257 mph, The SSC Ultimate Aero på 257 mph, og det nærmeste som var Hennessy Venom GT. Ingen var i stand til å matche sin ekstreme hastigheter, veiing inne for en heidundrende 267 mph! Dette var den raskeste hastigheten noensinne nådd av en bil i verden! Hvis det ikke stave imponerende, vet jeg ikke hva er.

La oss gå videre til kvalitet. I mine og mange andre meninger, alle luksusbiler er bygget med forsiktig presisjon og kvalitetsmaterialer. Dette antas å også bygges med stor forsiktighet og håndverk, som er bare et annet svar på spørsmålet om hvorfor denne bilen er kongen. Det den så godt laget, det tar fem uker å bygge bare en eneste av disse luksuriøse maskinene.

La oss nå gå videre til anmeldelser. For en fantastisk prøven, du bare forvente de fineste anmeldelsene, og det er hva den mottar. Mange drivere av denne bilen klager over at folk er stadig å ta bilder og følge dem til å få en bedre titt. I mitt perspektiv, ville ikke jeg tankene, fordi det ville bare at min bil er imponerende.

Nå, en annen kategori. De virkelig store slag. Ja, jeg snakker om pris. Denne bilen er også en av de dyreste bilene noensinne, og er kun forbeholdt de super-wealthy. Det koster en liten formue, en hele 2,4 millioner dollar! Denne prisen er rimelig imidlertid på grunn av alle grand funksjonene som finnes i lager kjøretøyet. Faktisk, tror mange (millionærer, selvfølgelig) at dette er en god del!

Neste emne håndterer i dag. Fra vurderingene jeg har lest, kan jeg trekke ut som Bugatti Veyron Super sportsbil håndterer som en drøm. I vurderinger de sa ting som "hjulene var jevnere enn iskrem" og "for lenge har jeg ventet på en bil som kan gli" vi kan nå videre til den siste kategorien av akselerasjon. Denne bilen er sa å gå fra 0 km/h til 60 mph i underkant 2,8 sekunder. Denne bilen leder i acceling og svært god.

Nå du skal tro at å ha en bil, må det være dette. Nå sier jeg ikke at ikke mange andre er svært imponerende, bare at jeg og mange andre vet, at denne bilen kneiser dem.