Biler

Topp 3 sikreste små biler på markedet

Når du tenker på bilsikkerhet, tenker folk flest på en SUV eller en lastebil, som anses å være tryggere enn andre typer kjøretøy på grunn av det faktum de er større. Hvis du er ute etter for å kjøpe en trygg bil, så du sannsynligvis avvise små biler som et mulig valg rett utenfor balltre. Men det faktum at de er større, nødvendigvis gjøre ikke SUV og lastebiler tryggere enn små biler. Det finnes en rekke små biler i dag som er utstyrt med alle slag av sikkerhetsfunksjoner, for eksempel antispinn, elektronisk stabilitetskontroll, ABS bremsesystemer, kollisjonsputer, så du kan føle deg trygg i et kjøretøy selv om det ikke er så høyt eller så vidt som en SUV.

Subaru Impreza

Impreza er tilgjengelig som en 4-dørs sedan og en 5-dørs hatchback. Grunnmodellen er drevet av en 1,6-liters flat fire motor, og den kommer med en 5-hastighet eller en 6-trinns manuell girkasse. 2012 Impreza ble kåret topp sikkerhet plukke av Kollisjonslaboratoriet, som er en indikasjon at 2013 modellen vil også være et svært trygt kjøretøy. En av de viktigste funksjonene for sikkerhet er det syvende airbag som beskytter knærne av driveren. Supplemental Restraint System bruker sensorer distribuere kollisjonsputer. Impreza funksjoner en abs oppbremsing System, et Electronic Brake force Distribution og brems hjelpe, som gjelder full oppbremsing kraft når en panikk-stop situasjon er oppdaget. Større side-speilet sammenlignet med tidligere modeller, sammen med tynnere pilarene ytterligere øke sikkerheten til bilen. Sammenleggbare rattstammen er i stand til å absorbere energien i en innvirkning under, som beskytter driveren under en kollisjon.

Scion tC

Denne sports-kompakte laget av Toyota er en 3-dørs liftback, som følger med åtte kollisjonsputer, inkludert en sjåfør kne airbag og side-gardin kollisjonsputer. Smart stoppe teknologi bidrar til å redusere motorkraft i tilfelle en driver presser både gass og brems pedalen på samme tid. Hvis du trykker gasspedal først, og du bruker pause rett etter, holder den deprimerte for mer enn et halvt sekund på over 5 mph, uten å slippe ut gasspedal, vil systemet redusere motorkraft. På denne måten vil du kunne akselerere lettere når du starter på en bratt bakke.

Chevrolet Volt

Volt er en plug-in hybridbilene, og det er en av de mest drivstoff-effektive bilene i verden, med kombinert 94 mpg. Så langt som er opptatt av for bilsikkerhet, har den 8 kollisjonsputer, inkludert to-trinns driveren og passasjersetet foran, visker frontal airbag, som kan distribueres på to forskjellige priser. OnStar sikkerhet/kommunikasjon systemet sender øyeblikkelige meldinger til beredskapstjenester etter du bli involvert i en kollisjon.