Biler

Tilby kvalitetsinformasjon gjennom din auto forhandlers blogg

Er du fortsatt tenker om ikke å opprette en blogg på auto-forhandler nettsted? Vel, er det høy tid for deg å vite at å ha en blogg er ikke bare en nyttig måte å gi informasjon, men er også en fin måte å dele dine meninger, ideer og å holde dine kunder og potensielle kunder informert.

Opprette en blogg for din auto forhandler nettsted gir deg en sjanse til å skrive om forskjellige emner som informativ/pedagogiske artikler, bransje oppdateringer, nye lanseringer, kjøretøy anmeldelser, rabattilbud, etc. Du kan også legge til bilde/video gallerier for å forbedre bloggen din.

Nedenfor finner du noen tips om hvordan du oppretter en funksjonell blogg på nettstedet ditt auto-forhandler som ikke bare legger verdi til nettstedet ditt, men også tiltrekker potensielle kjøpere til webområdet ditt.

• Opprette innhold som gir verdi - som en webområdeeier som er din viktigste prioritet bør være på å opprette en blogg som har friskt og unikt innhold som tiltrekker, informerer, engasjerer og utdanner potensielle kunder. Bare denne typen innhold gir verdi til kunden.

Ved å gi verdi, mener vi å lage innhold som gjør at potensielle kjøpere ta riktige beslutninger. Ikke alle kjøpere vil ha samme sett med spørringer. For eksempel, vil en person som er på utkikk etter de nyeste Volkswagen bilene ikke skrive samme spørring som for en person som er på jakt etter de beste familie bilene. Bloggen din bør derfor være allsidig nok til å gi all informasjonen som kreves av målgruppen.

• Oppdatere bloggen jevnlig - en jevnlig oppdatert blogg viser din forpliktelse til å hjelpe din målgruppe ved å gi verdifull informasjon. Så, sørg for at du skriver artikler for bloggen din hver måned som er faktisk informative og innsiktsfulle. Du kan også skrive om de nyeste trendene i bilindustrien, siste produktlanseringer, nye rabattilbud i din forhandler, etc., for å sikre at innholdet er fersk og oppdatert.

• Opprette innhold som hjelper publikum - siste "innhold markedsføring Survey Report" sier 60% av folk kjøpe et produkt bare etter lese innhold om det. Brukere vanligvis søke etter løsninger på deres forespørsler, som hvilken bil å velge, hva tilbehør å inkludere, hvordan du velger en bilforretning, etc. Så, svare på disse spørsmålene gjennom bloggen din er en utmerket måte å tiltrekke seg publikum og å tjene dem effektivt. Dette bygger kunderelasjonen og øker din forhandler troverdighet som en pålitelig kilde.

• Bry deg ikke om lengden på innholdet, fokus på sin dybde - pass på at du gir omfattende informasjon om hver emnet du skriver. Mange er bekymret for lengden på artikkelen. Bransjeeksperter si at en ideell ordtelling er 500-600. Imidlertid hvis skrive opp har alle det trengs for å bli en utmerket stykke informasjon og presentert i en lettlest måte, vil folk lese selv om det er 1000 + ord.

For å skrive en enkel å lese artikkelen - Hold paragrafer kort, bruke meningsfull underoverskrifter, bruke punkter, fet eller kursiv å markere viktige punkter og bruke relevante bilder eller videoer.

• Strukturen bloggen på riktig måte - en riktig strukturert blogg er en viktig del av en godt vedlikeholdt blogg. Anta en av artiklene i bloggen din bringer en kunde til bloggen din. Hvis du vil ha ham til å tilbringe mer tid og Les resten av artiklene, må du lage et design som gjør det enkelt for ham å finne de andre artiklene i bloggen. Du kan sette 'relatert/foreslo artikler' listen på slutten av hver artikkel, opprette koder og liste populære/siste artiklene på hver side.

Nå som du er klar på hvordan til å opprette og vedlikeholde bloggen din forhandler, kan du begynne å skrive kvalitetsinnhold som vil gi informasjon til besøkende. De vil sikkert huske at dere og komme tilbake til deg når du ønsker å finne informasjonen eller produkter som du tilbyr.