Biler

Topp 5 tips for sommeren kjøring

Nå som sommeren kjøring sesongen er i full gang er det tid til å ta en titt på noen sommeren kjøring tips som kan spare deg en masse gass, forverring og smerte. For mange av oss gi ikke en tanke til sommeren kjøring, tenker i stedet for vinterforhold som mer farlig. Men hver gang av året kommer med sin egen unike sett med utfordringer som må løses.

Sommeren kjøring Tips:

1) Forbedre du gass kjørelengde:

Tøm den for å få den beste gass kjørelengde på bilen din! Yup er det utrolig hvor mange mennesker med lug rundt en koffert full av golf utstyr, bagasje, igjen over vinteren utstyr, barneklubb leketøy og sykler når de ikke engang trenger dem. Ved å fjerne bilen av alle unødvendig utstyr kan du forbedre drivstofføkonomi ved 1-2%.

Bruk riktig karakteren av bensin. Kjøpe en premie karakter av gass når bilen ikke ringer for det er ingenting mer enn en sløsing med penger. Ikke sikker på hva karakter for å kjøpe? Sjekk online eller med en klarert mekaniker, og de vil lede deg i riktig retning.

Hold farten din innen grunn. Mens vi på hektisk Holidays ikke godta fartsovertredelse, og vi vet hvor vanskelig det er ikke å gå sprengningsarbeid ned den åpne motorveien; du mister mye drivstoff-økonomien som du presse bilen godt over fartsgrensen. Du kan lagre 2-5% i drivstoff ved å holde din marsjfart innenfor rimelighetens grenser. Og snakker av cruising, bruke cruise kontroll når det er mulig som den tilpasser seg veiforholdene bedre enn de fleste drivere kan og bidrar til å opprettholde en selv hastighet og kan redusere drivstofforbruket.

Til slutt Sjekk disse dekkene! Riktig oppblåst dekk kan lagre en driver mellom 1-3% i drivstofforbruk. Det er en av de enkleste og mest oversett drivstoff besparelser tipset.

2) Sjekk kjøreruten!

Som vi sier opp Nord, det er bare to sesonger - vinter og bygging sesongen. Prøv å finne alternative ruter og eller justere din reisetider hvis det er veien arbeidet som blir gjort. Dette kan alene spare deg massiv mengde gass, penger og tid. Pluss stirrer på baksiden av den samme bilen går 2 mph for over en time er ikke gøy med en bil eller en SUV full av antsy barn!

3) Se opp for tenåringer-drivere

Innse flere tenåringer er på veien i løpet av sommeren med skolen å være ute. Tradisjonelt er en av de farligste gruppene på veien; og nå med smart-telefoner, lokke av konstant kommunikasjon med sine venner er større enn noensinne. Og ikke engang tenke på tekstil og kjøring selv. Studier har kontinuerlig vist en driver som er tekstil er som svekket som en beruset sjåfør når det gjelder reaksjonstid.

4) Får en tidlig start.

Hvis du kan la tidlig før morgen rushtid starter.

5) Ikke engang tenke på å drikke!

Endelig viktigste sommeren kjøring tips er som alltid - noen gang ikke drikker og drive. Jeg vet meldingen har blitt slått til oss og med rette; men i sommerferien sesongen fylt med piknik, familiebegivenheter og stor helg kjøring ferie som det er en sikkerhet tips at altfor mange mennesker fortsatt glemte.

Lykke, til lagre sommeren kjører og nyte været!