Biler

Fordeler og ulemper av bil leasing

For de som ikke ennå er kjent med bil lease, bør du vite at denne typen avtale tilbyr flere fordeler som du kan tenke deg.

Mer som en smartere forretningsstrategi for noen mennesker, kan kjøretøy leasing du utnytte på flere måter. Fra lavere skatt matbit redusert månedlig betaling, kan du nå forestille seg å eie din drømmebilen uten å bryte banken. Ja, du hørte riktig! Med bil leasing, kan du alltid kjøre en ny bil med ingenting å bekymre seg om forskuddsbetaling, kjører kostnader og selv månedlig leie betaling. Hvis du får heldig, kan du selv nytte av novated leasing som er et alternativ for ansatte med godkjente pre inntekt. For ytterligere å forstå hvordan denne avtalen kan nytte for deg, la oss ta en titt på både fordeler og ulemper.

Proffene

Hvis du tenker om økonomi i forhold til et bilkjøp, så er det egentlig ingenting mye å diskutere om. Teknisk, å eie din drøm bil gjennom kjøretøyet leasing ikke krever en stor betale ut. En leietaker bare måtte betale en månedlig avgift for utleie, og når leieperioden er dekket, kan du til slutt endre det for en nyere modell. Angivelig, får du muligheten til å handle kjøretøyet eller eier den etter 1-5 år. Hvor praktisk er det?

Kjører kostnader og andre utgifter kan være stille en byrde for de fleste forbrukere. Men med bil lease, drivere er dekket av garantien. Det er ingenting å bekymre deg fordi leietaker vil ha sine biler dekket i hele garantiperioden. I tilfelle de velger for å endre til en annen modell, er de fortsatt sikret med full garanti. Reparasjoner og andre vedlikeholdsproblemer vil måtte bli shouldered av den månedlige leie betalingen.

Snakker om kostnadene, leide kjøretøy kommer med forutsigbare månedsgebyrer. Som et spørsmål om faktum, er disse beskyldningene enda lavere enn vedlikeholdskostnader på en nyinnkjøpte bil. Når det er sagt, mange drivere vurdere bil leasing som en smartere alternativ enn å anskaffe et nytt kjøretøy. Nå hvis du er ute på en Subaru lease, så kjøretøyet leasing er en mye kunne noen driveren ikke motstå. For nyere modeller og ganske dyrt kjøretøy, kan du faktisk sjekke novated leasing og se om du er kvalifisert for et tilbud.

Ulemper

Når vi snakker om bil leasing, er en av dens åpenbare ulemper det faktum at leietaker kan aldri eie kjøretøyet. Hva mener du med det? Vel, er den eneste måten for leietaker faktisk å eie bilen for ham å kjøpe det på slutten av leasing perioden. Dessverre, dette er ikke et alternativ som du kan dra nytte av som mest leasing avtaler ikke tillate den.

En annen ulempe som kan føre deg til å revurdere er det faktum at de fleste leiekontrakter etablere et sett antall miles. I tilfelle du gå utover grensen, vil du måtte betale ekstra. Nå vurderer det faktum at du bare leier en bil, kan hele avtalen bli svært kostbart i det lange løp. Forbrukere som ønsker å holde seg til et bestemt kjøretøy for en lengre periode kan finne dette alternativet litt kostbar.