Biler

Hvor å feilfri din car dekselet

Nå som du har kjøpt en bil-cover for å beskytte bilen din fra farer som fugleskitt, riper, pollen, frukt og nøtter og andre elementer, er det best å også vite hvordan å ta vare på din car dekselet. En car dekselet er laget av ulike materialer, og kan komme i mange vekter, farger og tekstiler. Denne artikkelen vil forsøke å gi deg beskjed om hvor å feilfri din car dekselet generelt. Tross alt, trenger alle råd hvordan å bli kvitt de tøffeste flekkene eller bare få skitt av.

Hvis du ikke vasker din dekselet, det faktisk kunne gjøre noen skadelige arbeid på bilen din, spesielt hvis den mister sin evne til å gjøre visse funksjoner som frastøter vann bare fordi det var for mye skitt på den.

Du trenger ikke å ta din bil dekning til Klesvask matten fordi du kan rengjøre den hjemme. Legg merke til følgende hjem bøte for bilen. For å rengjøre bilen hjemme, trenger du bare mildt vaskemiddel, vann, en bøtte, svamp og et hus. Du kan plassere din dekselet rett på bilen.

Det første du trenger å gjøre er fylle bøtte med vann og legge til vaskemiddel. Ta oppmerksom på at din vaskemiddel bør være mild, og bør ikke ha blekemiddel. Neste, ta din slangen og sjøsprøyt dekselet for å kvitte seg med noe skitt som kan være lett vaskes vekk. Så bruk din svamp for å sette løsningen på forsiden. Når det er oppnådd, kan du bli kvitt smuss og skitt av skylle den med en slange. Ta note det du må sørge for at du blir kvitt overflødig såpe fordi den kunne arbeide mot deg i det lange løp. Egenskaper som hjelper den være vann motstandsdyktig kunne bli berørt med såpe som ikke har blitt vasket av. Når Oversiden er ferdig, kan du slå den innsiden ut for å gjøre den nederste delen.

Vi kan ikke løpe vekk fra fugl droppings, og hvis du parkerer bilen langt nær trær kan du også komme med sap stikker på bokomslaget ditt. For å kvitte seg med fugl droppings, kan du umiddelbart bruke et naturlig middel som eddik eller kjøpe en flekkfjerner. Deretter kan du sette noen såpe på den og skrubbe den med vann. SAP må derimot alkohol. Oppføre det alkohol og skrape den av.

Til slutt, kan du Legg merke til følgende råd å omsorg for din bil-cover:

Ikke plasser i tørre rengjøringsmidler.

Ikke bruk en tøymykner. Dette kan påvirke sin evne til å være vanntett.

Ta forsiktig notat av stoffet av din dekket. For eksempel bomull dekker kan gjøre det bra i en tørketrommel, men andre dekker som en vann-motstandsdyktig ikke kan stå varmen. Sørg for at du leser instruksjonene tidligere du avgjøre å putte noe i vask eller tørketrommel.

Ikke blekemiddel din dekselet.