Biler

Mall parkering - sirkulerende biler er ikke shoppere, de er mennesker som sirkulerer i biler!

100% parkering ytelse er vanskelig å oppnå. For å demonstrere dette ba bilde en rad med parkeringsplasser. Hvert rom har en bil i den. Som en bil trekker ut, en annen parker og tar sin plass, med ingen queuing, ingen dobbel parkering og ingen ledige stillinger. Dette er riktig antall kunder som parkeringsplass ressursen kan traktside i kjøpesenteret. For mange biler, noe som resulterer i dobbelt parkering og sirkulerer, er et system der lederne ikke har parkeringsplass ressursen fungerer på riktig måte. Sirkulerende biler er ikke shoppere, de er folk sitter i sirkulerer i biler!

I 2008 kjørte vi en rettssak på parkering enforcement i et kjøpesenter i Sør Auckland. Mall eieren var opptatt av å se hvordan våre nye kameraet bilen jobbet så vi begynte å bruke kjøpesenteret som en prøveversjon. En del av kjøpesenter hadde en P90 restriksjon som det var ved siden av de lokale domstolene, der kunder var parkering i kjøpesenteret. Resten av bilen parken hadde ansatte rundt omkring og tilstopping opp de beste parkeringsplassene i løpet av dagen. Snu parkeringsplasser er en av de beste måtene å øke lakkeringsverksteder av kunder per parkeringsplass, og disse to grupper av mennesker var senke parkeringsplass omsetningen og følgelig forårsaker et lavere antall kunder gjennom kjøpesenter.

Bilen var utstyrt med to kameraer som er montert på taket. Bilen ville langsomt å arbeide seg opp midtgangen og deretter i 90 minutter, komme tilbake til å gjøre det igjen. Misbruk var utrolig. Håndhevelse tallene klatret dramatisk, og det gjorde inntektene til mall eieren. Telefonsamtale-volumer til kjøpesenter management kontoret og parkering omsetningen klatret også. Dette var et stort skifte fra parkeringsplasser som er å være selvstendig klarer å en aktiv lederstil. Systemet opprettet friområder for kunder, men også genereres klager. Til slutt, mall selskapet angret og ba oss om å bremse ned litt håndheving.

Mall eiere har stadig sa til meg at når jeg ønsker å heve en pris å bremse ned flyten av biler inn i et kjøpesenter parkeringsplassen, fordi det er sirkulerer biler, dobbel parkering, raseri hendelser og skade på eiendom oppstår på grunn av overbelastning, så det vil liksom skade kjøpesenterets business. Tilnærmingen er å tømme ut parkeringsplassene av alle de som ikke legger verdi til kjøpesenter, å gi plass til de som legger til verdien. Det betyr at personalet, folk som er parkering fra nærliggende områder og entreprenører, bør være flyttet eller bedt om å betale, slik som å øke sin verdi til lik shopping kunden. Det må være lært at folk som sirkulerer i biler er ikke kundene, de er bare folk som sirkulerer i biler i din parkeringsplass fordi din parkeringsplasser ikke er effektivt kjøre og det fungerer som en flaske halsen til virksomheten din. Clearing ut de som legger mindre verdi er en fornuftig forretningsmessig beslutning. Høy ytelse parkering i kjøpesentre er også en fornuftig forretningsmessig beslutning.

Parkering ytelse er enkel nok til å implementere, selv en fattige mans versjon. Det er samlingen av data for å se hvor godt din parkeringsplass opererer, deretter analysere topper og trau, dele din parkeringsplasser opp i soner, fordelingen av høy verdi kunder til de beste områdene og begrensning gjennom pris, tidsbegrensning eller parkering utstyr å senke verdien kundene til disse områdene.

Den beste løsningen er å ha nøyaktig riktig antall folk parkert i akkurat riktig antall parkeringsplasser, med ingen sirkulerende, dobbel parkering eller ledighet... for så lenge en periode i løpet av dagen som du kan få. Kunder vil bli lykkeligere, forhandlere vil være lykkeligere og folk liker å gå på kjøpesentret.