Biler

Parkeringsplass tegn: beliggenhet

De underliggende prinsippene for skilting er de samme, å kommunisere pris, funksjoner, verdi og fordeler av et produkt for å lukke et salg, for å gi noen retning eller for sikkerhet formål. Skilting kan øke inntekter og noen kan sette en dampener på inntekter hvis det ikke er gjort bra. Det har å passe med meldingen virksomheten avgir for å få salg, og det må være synlig. Alle disse ting er sanne, men hva kan skilting gjøre for å hjelpe en parkering bedrift?

Noen generelle feil som blir gjort er at tegn kan ha for lite informasjon eller for mye informasjon, og det kan være vanskelig å finne en middelvei. Andre feil inkluderer kardinal synd: parkeringsplasser som er så rotete opp med tegn på at en person kjører forbi dem ikke kan fatte all informasjon som er å være "ropte" på dem. Det er best å huske at mindre er mer når det gjelder parkeringsplass skilting. Ettall tommelfingerregelen er for meldingen på et tegn for å ta opp ikke mer enn 40% av tegn, for ikke å gå seg vill i alle rotet i arbeidsmiljøer. Skriftene er viktig også, i at det er best å velge en enkelt skrifttype for et tegn og demonstrere konsistens på alle tegn i hele bilen parken slik at den ser profesjonell. Også vil skrifter med for mange dikkedarer eller som er også kunstnerisk utseende gi feil inntrykk. Derfor Helvetica er den beste generelle skriften. Et tips for type skalering er også 10cm høyde for 100m avstand fra tegn.

Noen mennesker anbefaler at tegnene endres regelmessig for å fange brukernes øynene, dette kan fungere for å tegne kunder i fra utsiden av en bygning, men inne at bilen parken, tegn bør være enkel, retning finne, sikkerheten bevisst og klart. Det er langt bedre å holde "Veiv-bang" tegn ut foran.

Til slutt, i parkering, plassering og formen på skiltet er det viktigste å vurdere. "Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet" er hva real-estate-folk sier og det meste de er riktige. I skilting, plasseringen er nøkkelen, men det må forholde seg til meldingen en parkering operatør eller garasje eier er prøver å komme over. Hvis det er en sikkerhet melding, bør plasseringen alltid ha prioritet på områder av størst risiko, som konvergens av kjøretøy, i nærheten av kjøretøy for fotgjengere og på brann rømming.

For annonsering stiler av tegn, fargene og figurene normalt mener at dette bør være nær en strømkilde (for eksempel når lysdioder er brukt), og på et sted hvor de kan bli sett av flest mulig, uten å kjøre inn i problemer med rådsforordning. Noen tegn-standarder er fastsatt av kommuner og byer over hele verden, for eksempel størrelse, farge, avstand fra road fasade eller selv hva de kan si.

Interessant, formen på et tegn påvirker hvordan garasje brukere lese dem og tolke deres betydning. Firkanter tegn brukes til å portrettere informasjon til et publikum og fungerer godt som store installasjoner utenfor en bygning. Dette er funnet i trygg tilstand tegn, offentlig informasjon tegn og brann utstyr skilt. I kontrast, angir en sirkulær tegn en instruksjon som må følges. Både obligatorisk og forbud skilt gir instruksjoner som ikke kan ignoreres. Til slutt, det er trekanten av advarsel skilt. Dette brukes til å formidle fare. Det kan også gi informasjon, men det primære formål er å formidle viktig informasjon som ikke kan ignoreres.

Den beste tilnærmingen for garasje eiere og operatører, er å designe et virkelig fantastisk, iøynefallende tegn fra begynnelsen. Et slikt skilt kan inneholde en stor melding og en liten plass, en farge og form som vil fange oppmerksomheten til publikum som det er ment å fange, og det er på et sted som vil sett et stykke (og som ikke vil fange oppmerksomheten til rådet ur hundene.)