Biler

Parkering operasjoner design, en leksjon

Jeg hadde en interessant e-samtale med en General Manager en store parkering utstyr leverandør forleden. Det startet som en diskusjon om artikkelen om tilbud og etterspørsel økonomi og hvordan du får til 100% bruk. Diskusjonen endte opp med et sammendrag av hvordan jeg ser hensikten med parkering og hvor hensikten med parkering serverer byen. Dette er en slags steg for steg guide til å sette opp en by parkeringsoperasjonen. Disse tipsene vil også gi deg muligheten til å mikro-administrere parkering.

Parkering operasjoner systemer kan være enkelt. Her er noen av grunnleggende.

Formålet med parkering er å støtte økonomisk aktivitet. Økonom vil hevde at selv et besøk til en park, universitet eller sykehus har en økonomisk innvirkning. Christchurch City Council lang sikt planlegger har noen ordlyden rundt 'Samfunnet resultater' for parkering, men til slutt, de alle legge opp til å bety støtte økonomisk aktivitet.

Måle hva som skjer på gaten. Gateparkering er bellwether av all aktivitet i byen. Dens det nervøse systemet i kroppen av byen. Hvis bygging eller detaljhandel plukker opp, vil det bli reflektert på gaten. Hvis området blir døde, vil gaten fortelle deg. Du kan måle det faktum at en ny gratis parkeringsplass som er åpnet av dataene du får fra på gaten-maskiner, og deretter kan du endre prisene. Måle hva som skjer på gaten vil fortelle deg hvordan du nærmer deg din priser. Også trenger du ikke å kjøpe sensorer til å begynne med. Du kan måle belegg og utnyttelse (utnyttelse er belegg over en periode av en dag).

Definere soner eller områder av riktig størrelse og form til påvirke parkering belastning eller aktivitet i lokalområdet, det være seg et kjøpesenter, et universitet eller et handelsdistrikt. Christchurch har 16 soner. Å ha soner som er for store oppretter abstrakte priser. Abstrakt prisene vil støtte aktivitet et sted i byen på et tidspunkt, men vil være alt for høyt i resten eller for lavt i andre. Priser må være akkurat... hele tiden. Hvis du har mindre soner kan deg mikro-administrere din priser og moderne teknologi kan nå hjelpe deg mikro-administrere parkering. Soner også tillate deg å angi regulert permanent gateparkering eller bolig parkering i visse soner bare.

Koble priser til bruk. Behandle din forespørsel til 85% bruk, ikke høyere eller lavere. Dette vil sørge for at forhandlerne er lykkelig som du ikke kan få flere kunder til en forhandlere bil park enn kapasiteten på en parkeringsplass. Ekstra biler er bare mennesker sirkulerende og ikke shopping. Forhandlere forstå sjelden dette. Detaljhandels problemet er en av kapasitet og forvaltning av denne egenskap, ikke pris. Hvis kunder ikke kommer, slippe prisen. Hvis de gjør og sin overfylte, heve prisen. Du ikke kan fortsatt få flere kunder enn antall parkeringsplasser, så prisen er irrelevant annet enn å opprettholde besittelse.

Håndheve for å støtte parkering operasjoner. Formålet med håndhevelse er å støtte den parkeringsoperasjonen utformet plan. Hvis planen ikke er riktig, hindrer det bare økonomisk aktivitet fordi for mange billetter er utstedt. En av mine mantraene er ditt nivå av parkering håndhevelse er lik nivået på MIS-forståelse av din parkeringsoperasjonen'. Håndhevelse gir deg også noen gode signalene som parkeringsoperasjonen ikke er rett, av antall billetter blir utstedt eller en endring i antall billetter blir utstedt.

Få parkering beslutninger nærmere til operasjonen. Politikere generelt vite bare om pris når de avtale med parkering. De forstår ikke andre saker som utgjør prisen. Jeg sier ikke at de ikke vil vite. De er opptatt. Så utdanning er best så de beste beslutningene er basert på personer, ikke pris.

Hvis du klarer å få alt dette siste politikerne, du vil ha en fullt fungerende, parkering operasjon som er mottakelig for mange oppdager endringer i byens på gaten aktiviteter... og det vil støtte økonomisk aktivitet. Enkel. Perfekt parkering operasjonen er et utformet for å lese og svare på på gaten, sykkeloppbevaring, offentlig, privat og institusjonelle parkering signaler.

Teknologi må passe inn i denne planen. Beslutningen om hvilken teknologi å kjøpe er den siste avgjørelsen. Noen ganger får vi våre prioriteringer tilbake til front ved å kjøpe utstyr uten å forstå utformingen av parkeringsoperasjonen først.

Nøkkel forståelsen som må gjøres her er at dette systemet vil fungere i sykehus, flyplasser, kommersielle strukturer, på gaten og kjøpesentre. Når kjører godt, vil det forsterke kunden erfaring og ikke hindre den. Det vil sikre større bruk av parkeringsplassene og administrere toppene.