Biler

Psykologien i sykehuset parkering

Jeg en gang gikk forbi den gamle foran inngangen til Greenlane Hospital i Auckland og kikket gjennom høye wire konstruksjon gjerder, advarsel skilting og ulike spredte masseforflytting utstyr og så en eldre herremann desperat halvveis opp en 1,5 meter trinn til gamle foran inngangen, lenge gravd ut for å gjøre vei for en helt ny baldakin og inngangen måte. Han var ikke vinne kampen for å klatre hindringen inn på sykehuset og holdt faller tilbake på våt leire nedenfor. Jeg har ingen anelse om hvordan han selv kom nær inngangen som det var i midten av en stor bygging sone, men i ånden av Robert Bruce edderkopp, han prøvde og prøvde igjen, inntil han til slutt utilsiktet fanget noen oppmerksomhet og ble eskortert ut og rundt til midlertidige inngangen.

Sykehuset parkering har en psykologi av sine egne. På grunn av innholdet i klienter ta endringer svært lang tid 'seng i'. Herren i historien hadde kommet til Greenlane Hospital å se kona syk i mange måneder, og hadde nettopp ferdig med en lengre periode frammøte for sin egen plager. Han kom til samme inngangen i hele den tiden, så noen sette opp en barriere, som viste seg ikke for å være uoverstigelige. Gjennom årene av arbeider i og rundt sykehus og håndtere deres parkering spørsmål, utformingen av foran inngangen til sykehuset og dets tilstøtende parkeringsplass er viktig for å levere en pasient eller besøkende til sykehuset i en sinnstilstand som gjør dem klar til å bli behandlet. Det er en mangel på forståelse rundt hvor viktig bil parkering er til helsetjenester prosessen.

Parkering i et sykehus er bare først og siste "touch punkt" til å ha en pasient presentert til legen i en tilstand som er klar for behandling. Når jeg sier dette, mener jeg at parkeringsplass i et sykehus ikke er bare et tilleggsprogram der du parkere noen biler på den ekstra bit av gress ut igjen når været er dårlig på en onsdag formiddag. Det er mye mer enn det. Jeg jobbet en gang med en stor flyplassen selskap som visste at den første og siste del av passasjerer reisen med dem, var inn og ut av bilen parken. Transponere denne forestillingen til et sykehusmiljø vil bare resultere i en bedre presentasjon av pasienter for Legemiddelindustri.

Så hvordan vi generelt bedre presentere pasientene våre helsepersonell? Listen er vel lang, men starter med hvordan en pasient nærmer seg et sykehus i første omgang vil bidra til å forstå hva som skjer i deres sinn. Pasienten er åpenbart engstelig, engstelig, eller redd for hva nyheter eller behandling de kan få. Første prioritet er å finne den rette bygningen eller inngangen til angi. De kan sirkulere i sine kjøretøy mens de finner ut at. De kan ikke se navigasjon skilting eller advarsler, mens de avgjøre deres sinn på umiddelbar målet.

For det andre, de da begynner å se etter en parkeringsplass nær at målet og sviktende som de vil parkere hvor som helst lukke, ofte ulovlig, i personalet parker, eller de kan sitte i bilen og venter ankomsten av den uunngåelige namsmannen, før du blir bedt om å flytte. Det viktigste å legge merke til er at dette gir en ide om hvordan du trenger å sette ut din vei-finne skilting, nettsteder eller flygeblader, slik at en vordende besøkende vil ha en idé om hvor du skal gå og være forberedt for besøket uten å få altfor stresset før de tok sine kliniker. Parkering starter helt tilbake i prosessen.

De generelle hierarkiet for parkering er i ønsket rekkefølge, på gaten, open air, over bakken og til slutt under bakken. Åpenbart, enkel tilgang, sikkerhet og romlig bevissthet er prioriteringer og en person park, i fravær av veiledning, vanligvis i den rekkefølgen. En gang på en parkeringsplass, må bygningen være godt opplyst, bredt og åpne, med stor opplysende og navigasjon skilting og selv med ambassadører eller ansatte rundt å tilby hjelp. Denne tjenesten vil lette hodet av besøkende, og vil holde stress nivåer ned.

Forstå at parkeringsplass i sykehuset miljøer er den første og siste del av helsetjenester prosessen bør forbedre presentasjonen av pasienter til helsepersonell og kanskje tillate raskere inngang. Disse touch poeng bør huske noen gransking i det lyset og deretter dårlig gentleman ved Greenlane Hospital, alle disse år siden, kanskje har verdsatt oppgraderingen forsiden av sykehuset mottatt i stedet for angrer besøket.