Biler

Drivstoff skjermsparer - mpg drivstoff økonomien løsning for lastebil motorer

Etterspørselen etter god drivstoff kjørelengde i lastebiler og varebiler er økende, men å investere i en ny infrastruktur for alternativ energi eller drivstoff er for tiden koster uoverkommelige. Produsentene insisterer på at dieselmotorer vil forbli den viktigste kilden til drivkraften i mange år framover. Dermed er søket på for billigere og renere måter å drivstoff disse tradisjonelle kraftverk. En HHO generator (HHO betyr en 2:1 blanding av hydrogen og oksygen gass), er blant alternativene som tiltrekker økt oppmerksomhet fra eieren operatører.

Hydrogen er den enkleste, men mest effektive teknologien for å øke forbrenning av drivstoffeffektivitet.

Det krever ikke en hydrogen-lagringsenhet, en ny motor eller dyre endringer. Det er trygt og enkelt å installere, men vil forbedre drivstoff kjørelengde på noen kommersielle motor. Vedlikeholdskostnadene er bare kostnadene ved destillert vann, men søkemotorer få betydelige og åpenbare fordeler.

En relativt liten mengde hydrogen vil øke gass kjørelengde, redusere hydrokarbon oppbygging, utvide Diesel partikkelfilter gjenfødelse, utvide olje endre intervaller, øke motoren levetid og dramatisk redusere karbonutslipp. Motorer kjører mykere og har kraftigere motorer når du bruker en hydrogen-celle.

Hva er grunnleggende av denne enkle, men svært kraftig hydrogen teknologien?

De underliggende fysikk og kjemi av dette temaet kan være svært komplisert. Men heldigvis det grunnleggende konseptet er svært enkel og lett å forstå. En HHO generator gjør hydrogengass, svært eksplosivt drivstoff. NASAS raketter alle bruk hydrogen som drivstoff deres.

Imidlertid, når den brukes på en motor, hydrogen ikke faktisk brukes som drivstoff. Bare legges svært små mengder hydrogen til luft inntak. Dette lille beløpet fungerer som primer gjør med krutt i en kule. Fordi det brenner så raskt og så varmt, hjelper det for å tenne det primære drivstoffet, i dette tilfellet, diesel drivstoff blanding.

Og, i tilfelle du var bekymret for det faktum at hydrogen brenner varmere enn diesel, innser at hydrogen assistert motorer faktisk kjøre kulere enn de gjorde før hydrogen. Det er fordi det er mindre total drivstoff blir brent til å få samme mengde arbeid som er gjort. Med mindre drivstoff blir brent, er det mindre varme generert.

Dette økt drivstoff forbrenning har mange bivirkninger, alle av dem godt. Først, fordi drivstoffet er brent mer fullstendig, det er mindre svevestøv å komme inn i motoren olje. Dette hjelper motoren løpe renere og legger til lang av motoren. Videre, det er mindre partikler i eksos. Dette betyr mindre utslipp, men betyr også mindre Diesel partikkelfilter gjenfødelse er nødvendig. Og for mange lastebiler, eksos gass Recirculation systemer er ikke lenger nødvendig å møte utslipp standarder.

Dette er bare noen av fordelene ved å bruke denne teknologien. Jeg vil fortsette å fortelle deg mer om hvordan HHO fungerer og hvordan du kan forbedre drivstoff kjørelengde i min neste artikkel. sees snart!