Biler

For raskere starter stole på elektronisk tenning konvertering kits

Ignition systemer i en bil er laget av flere viktige komponenter. Målet med tenningssystemet er å tenne drivstoff-luft-blandingen. Denne blandingen har å tenne til rett tid. Hvis ikke, makt vil mislykkes som dermed øker både gassforbruk og utslipp.

Hvordan fungerer en elektronisk tenning system? Funksjonen til tennpluggen er å generere elektrisitet, som er ment å antennes gassen som utvidet siden det er i de fleste komprimert staten. Dette skaper i sin tur en eksplosjon som tvinger stempelet ned igjen. Eksos som er igjen er utgitt gjennom eksos ventilen. I elektroniske systemer utelates distributøren mens tenningen er elektronisk styrt. Høy produksjon tenning spoler brukes med en spiral for hver tennpluggen eller en coil serverer to tennplugger.

Hvordan skiller du et elektronisk tenning system fra en konvensjonell en? De viktigste komponentene i et elektronisk system inkluderer en armatur, en elektronisk kontroll modul og en pickup coil. Disse dager folk finne elektroniske konvertering kits å være pålitelig og en kostnadseffektiv måte for å gjøre reparasjoner. Dette er den enkleste måten for å erstatte breaker poeng og kondensatoren fordeleren. Gnisten er produsert og er alltid spot-on nøyaktig. Med fremskritt innen teknologi, motoren, du finner i biler er faktisk sterk, men du vil ikke få mest mulig ut av det uten en god gnist.

Du kan enkelt løse problemer med poeng med en konvertering kit. Imidlertid må cap og rotoren byttes fra tid til annen. Til tider, må du kjøpe spesialisert utstyr for å gjøre reparasjoner en slik tilbehør er verktøyet ford tenningen modulen. Det er brukt for å reparere og installere Ford tenning moduler ved å plassere distributører på rett sted.

Når du bestemmer deg på å kjøpe en elektronisk konvertering kit, må du huske at én størrelse ikke passer alle. Motoren kan ha en rekke forskjellige forhandlere. Alt du trenger å vite er antall sylindere og også hvor merkevare og en del av din forhandler. Å vite bare modell og merke av kjøretøy eller motoren ikke er bare nok å bestemme hvilke tenning kit vil passe.

Konvertering kit er vedlikeholdsfritt, og leverer også en sterk gnist hver gang. Du vil umiddelbart merke flere topp turtall, raskere starter og litt gass kjørelengde øke. Det er enkelt å installere som poeng og kondensatoren. Det gir også langt mer spenning til tennplugger enn poeng-basert poeng.