Biler

Sove når du kjører: unngå sovner ved rattet

Sove når du kjører er en killer! La oss se på noen statistikker før diskutere hvordan å unngå å falle i søvn på hjulet. Mellom 2000 og 2010 viser føderale statistikk at over 11 000 mennesker drept selv om å sovne mens du kjører. Dessverre, mange av disse var uskyldige ofre for en moralsk forbrytelse som ikke kan lett bli bevist.

I 2012 ble en ung politimann drept mens parkert i hans cruiser når det er mistanke om at en lastebilsjåfør sovnet under kjøring. Hans kone og tre unge sønner var ødelagt, men det kan aldri bevises. Hva kan du bevise når driveren er også drept, eller hevder at han eller hun skled? Ingenting- men dette er ikke en uvanlig forekomst.

I 2011, en turnébuss krasjet i Bronx, noe som resulterer i døden av 15 personer. Aktor tilfelle at sjåføren var overdrevent trøtt på grunn av arbeider to jobber klarte ikke å imponere juryen, og han ble funnet ikke skyldig i drap. Søvnig kjøring kan være verken målt eller viste seg på samme måte at forgiftning kan, men resultatene kan være like dødelige.

Hvordan å unngå å sove når du kjører

Her er noen tips på å unngå å falle i søvn på hjulet. Vær oppmerksom på at når du kjører på 60 MPH, det tar under 4 sekunder for å dekke lengden på en fotballbane, og bare ett sekund for lengden av en tennisbane eller basketballbane. Lukk øynene for bare ett sekund, og du knuse inn i en bil stoppet 88 meter (29 meter) foran deg. Tre mennesker dør hver dag i USA på grunn av sover mens du kjører.

Planlegge

Hvis du planlegger å gå på en lang reise, sikre at du får nok søvn på forhånd. Planlegge din reise til begynner kort tid etter som oppstår i morgen - mange forekomster finne sted på kvelden når folk er lei og manglende søvn. Hvis denne ikke er mulig, deretter:

Åpne vinduer

Frisk luft, kan holde deg våken når lei. Rulle ned din Vinduer og la frisk luft slag rundt bilen. Holde ovnen av, selv om det er kaldt ute. En Kupévarmer kan gjøre deg døsig. Når det skjer, er det en glatt skråning.

Snacking

Mange mennesker spiser snacks når du kjører. Unngå snacking på fet mat som potetgull, og unngå burgere for enhver pris. Et større måltid vil sende deg til å sove hvis du startet døsig. Spise frukt eller nøtter som gir vitaminer og rask energi. Drikk kald eller isen vann - som også hjelper deg med å holde seg våken.

Ikke sleng - stopp!

Noen mennesker anbefaler deg å klapse ansiktet når du føler deg søvnig. Det vil ikke fungere - når du har nådd det stadiet du må stoppe! Stoppe bilen og drikke litt kaffe. Ta noen i en bolle. Sviktende som drikk noen koks eller selv te - noe med koffein i det vil gjøre. Gi deg selv 10 minutter eller så, og deretter begynner å kjøre igjen hvis du føler deg mer våken.

Til slutt... stopp!

Hvis du har prøvd alle de ovenfor og fortsatt føler seg søvnig og tape konsentrasjon når du kjører, så stoppe og ta en lur! 15-20 minutter kan være veldig forfriskende. De 15 minuttene kan spare deg og andre en evig søvn!

Når du våkner gjøre noen øvelser - berøre tærne og prøv et par vendinger fra livet. Som får din blodet sirkulerer og du vil føle deg mye bedre. Det er utrolig hva en 15 minutters lur kan gjøre for å holde deg våken og hindrer deg i å sove mens du kjører.

Fallende sovne ved rattet er uansvarlig

Det er uansvarlig å sove når du kjører! Du kan drepe deg selv og andre. Den gamle "det vil ikke skje med meg" holdning tilhører sinnsforvirrede. Det skjer til mennesker, og det skjer med de med den holdningen som ikke klarer å ta skritt når de føler seg lei bak rattet.

Sovner ved rattet bør være en forbrytelse, men dessverre det ikke kan bevises. Ikke vær en av Idiotene som nekter å ta skritt for å unngå å sove mens du kjører. Prøv å unngå din familie opplever det fryktelige banket på døren.