Biler

Betraktninger når du kjøper en brukt bil

I tillegg til å kjøpe et hus, en bil-kanskje det neste mest dyre eller viktig tingen vi kjøper. Når du kjøper en bil, har du to valg; kjøpe en ny bil, eller kjøpe en brukt en. Din beslutning er vanligvis basert på pris eller typen bil. Uansett hvilken avgjørelse du gjør, er det viktig du tar hensyn til mange ting før du kjøper bilen. Sikre du ikke er kontrollert av dine følelser fordi det for mange ting dine følelser kan overse. Hvis du har besluttet å gå for en brukt bil, er følgende noen ting du bør vurdere.

• Velg en utvalg av biler som interesserer deg, og velge som passer deg Best

Du definitivt har ikke bare én bil i tankene. Du kan ha en favoritt, men liksom holde du sammenligne dem med andre i samme område. Det første trinnet i å velge en brukt bil er har en rekke alternativer, og velg en basert på dine behov. Du må kanskje velge en som faktisk passer dine behov heller enn en som du ønsker. For eksempel kan du en bil med en V8-motor mens det du trenger er en V6 eller selv en hybrid.

• Forskning på merke og modell av bilen du vurdere å kjøpe

Hver bilmerke eller modell har en historie og en merkevare verdi som er knyttet til den. Siden du kjøper det brukes, betyr det at du kan få anmeldelser fra brukere som allerede har kjøpt eller kjørt. Det er viktig at du gjøre skikkelig forskning på bakgrunnen og oversikt over bilen som klager fra kunder og minnes av produsenten. Noen bestemt modeller har vanligvis bestemte problemer som defekte bremser, pakning problemer, lekkasjer og så videre. Besøke nettfora der bileiere og bil elskere samles for å dele sine synspunkter om sine erfaringer med biler. Du vil få førstehånds informasjon fra slike fora, og du kan gå videre til å stille spørsmål.

• Pass på at du spør spørsmål og Test kjøre bilen

Når du går til slutt til å kjøpe en bil som du er interessert i, ikke vær sjenert å spørre mange spørsmål som mulig. Du trenger å vite alt du kan om historien til bilen. Du trenger informasjon som tjenesten historie, ulykker, tidligere eierne og mye mer. Hvis du har tilgang til programmer som gir bilhistorie sjekker, kostnaden ved å bruke dem er vel verdt det, og kan spare deg for mye trøbbel. Kontroller at du teste det på forskjellige veier og se opp for motorstøy, bremsing, gear endre respons og og mange andre ting. Kontroller at hver enkelt knapp fungerer.

• Gå med en klarert mekaniker eller venn som vet mye om biler

Ikke alle har mekanisk kunnskap til å vite hvordan en bil fungerer, og hva du bør se opp for. Det er ikke en dårlig ting hvis du ikke vet. Men ville det være hyggelig hvis du leser opp noen grunnleggende ting på Internett. Når du går for å kjøpe en bil, er det tilrådelig at du går med en mekaniker til å se hver eneste detalj. Hvor du tilbringer vil spare deg mye i det lange løp. Men kommer med en mekaniker for hver enkelt bil som du ønsker å sjekke ut kanskje en dårlig idé. Når du har funnet din beste alternativet, bør du ta i mekaniker din. Enda bedre, gå sammen med en av dine venner som vet mye om biler.

• Hvis prisen høres for godt til å være sant, så det kan være for godt til å være sant

Til slutt, Vær oppmerksom på prisen på bilen. Kontroller alltid at du forhandle og få det beste avtalen. I løpet av din forskning, bør du har funnet ut prisen utvalg av slike biler. Men vær advart at hvis prisen virker for godt til å være sant, det bare kan være. Hvis du ønsker stor verdi, må du være klar til å betale for det.