Biler

Bil auksjon pekere

Hvis du ønsker for å kjøpe en bil, det er flere måter du kan begynne å se etter en - Internett, Aviser, din lokale forhandlere etc - og ennå det er ingenting som kan matche oppmuntring, forventning, og spenningen ved å engasjere seg i en bil auksjon, så lenge du vet hva du gjør.

Forberedelse er avgjørende

Før hoppe headfirst i til en verden av auksjoner, må du kontrollere at du er klar. Gå til en bil auksjon utgangspunktet som observatør (dette skal være veldig viktig hvis du aldri har vært til en før), og sjekke ut hva som foregår. Bil auksjoner kan være rask-skrittet og forvirrende for nybegynnere, og så er det klokt ikke å by på ditt første besøk. Vis opp, undersøke, ta notater og delta på den andre bil auksjonen langt mer forberedt, kjølt ut, og klar til å ha en gå selv. Også gjøre leksene dine på kjøretøy (eller kjøretøy) har du øyet på så du vil være klar for slags pris det skal selge for, i tillegg til alle funksjoner eller bekymringer knyttet til modellen og gjør du bør vite om. Du må også oppmerksom på at når du kjøper på en bil auksjon, dine tradisjonelle rettigheter ikke kan gjelde: be om å lese Auksjonens vilkår og betingelser og være bevisst på 'sett' ansvarsfraskrivelser.

Bestemme din budsjett og stokk til den

Dette punktet vil være veldig viktig når du kjøper noe, ikke overraskende, men det er mye mer aktuelt på en bil auksjon, hvor gleden av anbudsprosessen kan noen ganger eclipse godt tenkt ut budsjett du har i tankene. Finne ut hva du vil kunne ha råd til, og deretter ikke bud over den. Det kan være verdt å ta langs en pålitelig venn for å holde deg jordet i løpet av en adrenalinfylt budkrig.

Inspisere kjøretøyet

Hvis du kjøper fra en privat selger eller kanskje en bilforhandler, du forventer å kunne ta en titt på kjøretøyet før overlevere noen penger, og det er ikke annerledes på bil auksjon. I tilfelle du ikke vet for mye om biler, se nærmere å ta langs noen som gjør, slik at de kan ta en titt på bilen på dine vegne. Prøv å oppdage alt du kan om bilen sammen med sin historie - titt på oppføring papirarbeidet for dette - og det er også verdt å spørre auksjonarius for en slags prøvetid hvis du finner deg selv med den vinnende bud.