Biler

Bil kjøpe tips: hvordan å prøvekjøre en bil

Å vite hvordan å prøvekjøre en bil riktig er en av de beste bilen kjøpe tips du kan få. Det er veldig rart hvordan så mange mennesker vil gjøre sine dyreste personlige Kjøp andre til deres hjem uten teste den, og ofte uten å sette deg selv i den. Her er en av de viktigste bilen kjøpe tips vil du noen gang bli gitt: hvordan å prøvekjøre en bil.

Hvor å Test kjøre en bil

Bilen kan være nye eller pre-eide. De grunnleggende problemene er de samme. Liker du det, det passer deg og din familie og finner du det enkle å kjøre? Så kommer vi til sin alder, slitasje og de tegnene som forteller en erfaren mekaniker at det er en masse arbeid trenger gjort for å gjøre den kjørbar stand.

Altfor ofte folk kjøper en bil og deretter finne visse aspekter av det at de ikke liker. Kanskje er det vanskelig for dem å snu på grunn av blinde flekker eller høyden på nakkestøttene. Kanskje bilen er litt for stor for dem samlet, og bakruten unnlater å gi dem med en klar bakfra.

Det er derfor du bør prøve å reversere når test-kjøring det, eller prøve parkering bilen. Pass på at disse enkle hverdagslige manøvrer er enkelt å gjennomføre. Her er noen flere tips når du tester kjøre bil.

Prøvekjøre - få en følelse for bilen

Det er viktig å få en følelse for hvordan bilen håndterer, og den eneste måten å gjøre det er med en skikkelig test stasjonen. Dette er ikke kun en rask kjøretur rundt kvartalet. Du bør sjekke ut suspensjon, hvor enkelt du kan få tilgang til kontrollene, hvordan hun håndterer når bremsing og kurvekjøring og hvor lett styringen er.

Også se etter lyder: rangler, slag og noen hvin ved bremsing. Andre viktige saker er veien rumble og vindstøy - kan du høre på radio når du kjører uten har å skru volumet til maks? Kjøpe aldri alle kjøretøy som høres galt - alltid har noen mistenkelige lyder undersøkt og sette rett før du kjøper en bil.

Også sitte i passasjersetet og få en følelse for bilen som en passasjer. Sitte i front og back seter, sjekke komfort, suspensjon og lyder. Kontroller at alle instrumenter, brytere og gadgets fungerer på dashbordet, dører og overalt ellers.

Vær oppmerksom på at en ny bil kan ha sin feil akkurat det samme som en pre-eide bilen, så ikke anta at alt skal være i perfekt stand. "Splitter nye" bilen kunne ha satt mye for den beste delen av et år, utsatt for alle værforhold og bestått trafikk - særlig i den eksterne lagringsområde på produksjons-anlegg.

Ikke Rush når Test kjøring en bil

Dette er en stor kjøp for deg, så ikke rush kommer til en beslutning. Ta deg tid med prøvekjøring. De som vet hvordan å prøvekjøre en bil riktig vil sette tid til side for det, og ikke prøv å passe den i under sin lunsjpause. Når du leverer pengene bilen er ditt og du vil ha det i lang tid. Teste den mens den tilhører selgeren!

Prøve bilkjøring på ulike hastigheter på en rekke veidekker. En selger vil prøve å få deg til å gjøre opp tankene dine raskt, men hvis du viser reell interesse de vil tillate deg så mye tid som du trenger. De vil ikke vil gå glipp av salget på grunn av en annen flere minutter testing. Det kan være annerledes hvis du kommer hver dag for å test kjøre Ferraris!

Bringe en profesjonell

Det lønner seg å leie en mekaniker til å enten ta prøvekjøring med deg, eller gi bilen en sjekk før du kjøper det- eller begge deler! En profesjonell vil ikke være feilsendt av selgerne klapre som du kan være, og vil være i stand til å identifisere årsaken til de fleste av merkelige lyder, hvis det er noen. De vet også hvor å se etter tegn til korrosjon eller forrige kollisjoner. Noen beredskap fordeling tjenester tilbyr profesjonell kjøretøy inspeksjon programmer du kan bruke til å ha bilen sjekket før kjøpet.

Til slutt...

Når du kjøper en bil, er det viktig at du vet du ikke kjøper en sitron. Gi bilen en god titt over, test drive det for idet lang idet du må, og bruke tjenestene til en profesjonell inspeksjon tjeneste som det som tilbys av de fleste fordeling tjenester. Jada, det koster, men hvor mye vil det koste deg å reparere den nye bilen skulle det bryte?

Alternativt, kontroller at du har en god garanti fra selgeren hvis du kjøper en pre-eide bil. Dette er viktig med brukte biler fordi uten en garanti vil du være ansvarlig for alle feil eller sammenbrudd når du har signert kontrakten.

Hvordan å prøvekjøre en bil er en av de viktigste bilen kjøpe tips som du kan få. Dette gjelder særlig hvis du kjøper en brukt bil, selv om nye biler ikke er alltid uten problemer. Vil du være hvis du stod i en produsent bilen mye for måned etter måned?