Biler

Hvorfor kjøpe en bil-cover for din bil

Bil dekker er nødvendig for å beskytte din bil fra farer som ville ødelegge ikke bare utseendet på din bil, men kan også påvirke ytelsen og selv avskrive sin pris. Det finnes ulike typer av bil dekker, men ingen vil kjøpe en uten å vite dens fordeler. Noen mennesker kan tro at det er bare en liten ting som de kan leve uten, men uansett om bilen er på den luksuriøse enden eller ikke, bil dekker gir mange fordeler som du vil lese om i denne artikkelen.

Hindrer ytterligere riper og bulker. Selv om vi tar vare på bilen vår, kan andre mennesker ikke være så bevisst om det. Vi kan gå til supermarkedet og kommer ut å finne at andre bildøren tilfeldigvis traff oss forårsaker en bulk eller et uskikkelig barn kunne ha spilt en prank forårsaker riper. Med en ekstra car dekselet, kan du forhindre disse tingene.

Beskytter mot naturlig eksponeringer. Vi kan ikke løpe vekk fra fugler. Fugleskitt vil etter hvert land på bilen en gang. Disse avføring kan skade maling jobb og dens Surhet kan også skade malingen. Mens det ville være fordelaktig å parkere bilen i skyggen, er det risiko for å ha frukt, nøtter og andre ting som faller på bilen. En annen naturlig fare, som vi ikke kan løpe unna, er støv. Støvet kan forårsake riper, og de kan komme inne bilen. Å ha en bil dekker vil beskytte disse naturlige eksponeringer fra potensielt kan skade bilen.

Reduserer faren for været skade. Regn, spesielt sur nedbør, kan definitivt føre til korrosjon og påvirke utseendet på bilen din. Du kan kjøpe en vanntett car dekselet for å holde bilen tørr. Sol kan også endre fargen på din maling jobb. En bil cover, akkurat som å bruke SPF vil være i stand til å blokkere UV stråler. I tider med kaldt vær som vinter, kan din maling også bli berørt på grunn av kombinasjonen av salt med fuktighet.

Reduserer tyveri potensielle. Tyver vil ikke ha nok tid til å avdekke bilen for å plukke låsen døren. Et annet tilbehør slik som å kjøpe en lås for din bil dekker vil også gjøre det vanskeligere å komme inn og stjele.

Nå som du vet de fire fordelene ved å ha en cover, kan du nå vil vurdere hvordan å velge rette. Ikke alle bil dekker vil være gunstig for din bil, hvis du ikke tar hensyn til din bil nødvendig. Før du går ut for å kjøpe en, bør du vurdere følgende tips:

Ta en titt på hvor du normalt parkere bilen. Du vanligvis parkere den under skyggen av et tre? Eller er det utsatt for glohet sollys?

Døyt ned hvor ofte du bruker bilen. Du tar det en gang i en blå måne, eller du bruker det hver dag til å begynne å jobbe, løpe ærend, etc.?

Vurdere været på ditt sted. Bor du i et tropisk klima, eller en som har four seasons?

Se gjennom de forskjellige fordelene ved forskjellige farger av stoffer. For eksempel vil tan være i stand til å produsere en avkjølende effekt selv under solen.