Biler

Hvor du kan Les gummi sporet størrelser og fjerne kompaktlaster spor

Lesing gummi sporet størrelser er lett hvis du har et målebånd og fjerne kompaktlaster spor for å erstatning kan være et stykke kake hvis du kjenner reglene. Dette stykket takler disse to viktige oppgaver slik at du får en jevn ride, gjør dem.

Lesing gummi sporet størrelser

Du må måle to deler av et kjøretøy, så vel som dekket og ta antall en ekstra funksjon av dekket slik at du kan få en nøyaktig lesing. Bilen skal plasseres i en jevn beliggenhet uansett fordi det er et element av risiko involvert når du arbeider med store kjøretøyer.

Du skal måle utsiden av slitebanen dekk på én side av bilen på utsiden av dekket over fra den. Hvis ingen kjøretøy er tilgjengelig, bør du måle fra den utvendige kanten av sporet av et dekk til utvendige kanten av sporet over fra den. Dette vil gi deg bredde måling av sporet.

Videre bør du mål fra en opphøyd spor slitebanen til nærmest det på hver side av dekket for å få din pitch-måling. Du skal deretter telle antall enkeltkoblinger og løpebaner på ett av dekkene for å få målingen for koblinger eller antall pinner. Dekk størrelsen beregnes dermed; spore bredde x pitch x antall pinner.

Fjerne kompaktlaster spor

Skid styre boom bør sikres ved å heve den og sette i en bar ved hjelp av hydraulisk sylinder. Dette vil hindre at bommen smuldrer under vekten av bøtta. Deretter bør du heve siden av kompaktlaster du vil ta ut spor fra ved hjelp av en knekt.

Spor spenningen bør få støtte og spenning bolten dro ut. En Lirk bar bør så gled mellom stasjonen og banen. Lirk bar bør være svinget frem og tilbake til boliger av sporet berører rammen av hjulet. Sporvidden framme bør tas og kanten av fronten idler bør bli tappet med en slegge til utvendig idler hjulet og sporet kommer. Hvis i slegge ikke, utfører funksjonen riktig, kan du bruke en Lirk bar. Du kan feste en krok til spor og trekke med en gaffeltruck hvis du fremdeles har problem med sporet.