Biler

Jordskjelv og garasjedører

Etter store California jordskjelvet som rammet flere år siden, ble mange garasjeporten selskapene holdt opptatt i måneder gjør inspeksjoner, reparasjoner og erstatninger. Så ønsker jeg å minne huseiere som følge av et jordskjelv, i tillegg til å inspisere for sprekker rundt fasaden, Vinduer og skorsteinen, også sjekke ut dørene i garasjen din. Du kan ikke innse det, men en dør kan være tyngste objektet i hjemmet ditt, og hvis du har små barn, det vare tingen du ønske er for en jordskjelvet-skadet dør komme rase over dem.

Mange garaged biler ble skadet i jordskjelvet. Min egen lastebil med nye egendefinerte glatt stål front støtfangere og rollpans ble summert. Jeg vil si at våre jordskjelvet også negativt påvirket den strukturelle integriteten av tusenvis av garasje i byen vår. Døren elementer som lider av et jordskjelv blant annet:

· Dørpaneler

· Sporene

· Støtter innlegg

· Motoren

Skade på noen av disse komponentene kan kompromittere sikkerheten til døren, hindrer det i å beskytte din hjem og din familie. Derfor, etter en rystelse, komme ut der og gjøre en foreløpig inspeksjon, eller bedre ennå, bringe i en profesjonell som har blitt trent for denne type arbeid. Trikset er å bruke en faktisk garasjeport profesjonell, ikke en vedlikehold mann eller gartner utga seg som en. Alle slags mennesker kommer ut av treverket etter et jordskjelv, prøver å dra nytte av sine naboer. La oss innse det, etter en rystelse, du kan være raslet eller til og med i sjokk. Det er da disse hucksters liker å dukke opp på døren tilbyr å hjelpe. De utgjør ikke bare som garasje døren spesialister, men også som elektrikere og bricklayers, mens faktisk besittelse ingen av disse ferdighetene.

Så, gjør en liten fakta-sjekking før du ansetter en garasje døren spesialist. Internett-områder som er dedikert til garasje døren eksperter er et godt sted å begynne. De vil ofte presentere deg med en liste over kvalifiserte eksperter sammen med annen informasjon for å hjelpe deg å avgjøre. Hvis du kan få en henvisning fra en fornøyd kunde du stoler på, så er du ganske trygg i antar garasje døren spesialist er legitime. Dine venner og naboer skal kunne gi deg slike henvisninger. Hvis du gjør din egen inspeksjon, kan du utføre følgende sjekker og vedlikehold:

Se etter sprekker i døren eller omkringliggende struktur

Sjekk garasje døren fjærer, valser, hengsler og sikkerhetsanordninger

Sjekk dørens balanse ved å løfte det et par meter, og deretter slippe. Det bør bare reiser et par inches. Hvis det faller til bakken, fungerer kildene ikke riktig.

Hvis døren ikke har sikkerhet garasje døren kabler knyttet til kilder, kan du ha dem installert umiddelbart.

Erstatte slitte springs - de vil ha ujevn gapene mellom spoler, kutt eller bøyd, skadet ender. Erstatte frynsete kabler.

Se etter nivå og lodd, og kontroller at alle skruer er stramt og ikke rustne.

Smør alt.