Biler

Hvordan du kan endre gummi spor på gravemaskiner

I myk og våte forhold gir gummibelter eksepsjonell flotasjon og trekkraft for gravemaskiner. De kan brukes på asfalt innkjørsler og veier der stål spor kan forårsake skade på grunn av deres aggressivitet, derfor de er svært gunstig for mange bransjer. Men de har ikke pause på en gang, men de sprekk og rive når de brukes kontinuerlig. Så snart tilstrekkelig tåre finner sted, eller de har strukket, kan de skli av stasjonen mekanismen. Når dette begynner å skje, er det på tide å vurdere å erstatte dem.

Fjerne sporene er ikke så vanskelig hvis du kan følge enkle instruksjonene. Du bør se etter fett zerk på hydraulisk stempelet som grep spenning på sporet. Stempelet er lokalisert ved siden av stasjonen mekanismen som ligger midt imot stasjonen sprocket.

Videre bør bøtte til side av maskinen som må byttes roteres. Bøtte og bommen bør deretter dyttet ned for å løfte den siden av gravemaskinen og heavy-duty jack står bør plasseres under gravemaskinen

Deretter bør du skru ut fett zerk på hydraulisk stempelmotor med en socket og fett bør få lov til å sive ut. På dette punktet, stempelet vil trekke sakte og gummi sporet enkelt kan fjernes. En spak skal settes inn i rommet mellom sporet og rammen mens sporet burde være arbeidet av dagdriver. Du bør trekke sporet fra maskinen og få det kastes tilstrekkelig.

I installere det nye gummi sporet, skal det ny ettall flyttes til stasjonen sprocket av gravemaskinen. Det bør være plassert slik at metall perforeringer i spor-linjen er i tråd med tannhjul i stasjonen sprocket. Motsatt side av det bør bli presset inn dagdriver og en spak som skal brukes til å løfte innsiden metall jernbane i grove i dagdriver.

I tillegg til dette, skal fett settes til fett zerk på hydraulisk innstramming stempelet til du merker at det er stramt. Jack står bør deretter fjernes mens gravemaskinen bør bli satt ned i bakken. Din nye gummi sporet er nå klar til bruk på gravemaskinen, men du må teste den riktig før du begynner å bruke den fullt slik at du vil være sikker på at du fikk den rett.