Biler

Mer hoppe starter anmeldelser

Hvis dette har aldri skjedd å du, du er en av heldige: du glemte å slå av frontlyktene, eller du igjen interiør lyset på, eller du igjen døren åpen for en lang tid, eller hvor du kommer fra temperaturen kan slippe ned til 20 grader under null. I alle disse scenariene, konsekvensen er helt utladete batterier og din bil vil ikke starte.

Hvis du er klok, har du et batteri hoppe starter. Hvis du ikke gjør det, er her informasjon for å hjelpe deg å finne ut høyre batteri hoppe starteren for deg. Husk å sette det du velger i din bagasjerommet, så det blir det når det trengs. Og husk å holde det belastet. Over tid vil batteriet kjøre.

Hopp-N-befordre JNC660 hoppe Starter

Denne pålitelig, praktisk hoppe Starter kaster ut 1700 forsterkere, som egner seg til bare om noen motor - gass, diesel, V8, 6- eller 4. Det veier atten pounds. Den har en integrert 12-Volt DC strømuttak, som vil være nyttig for bruk av tilbehør når batteriet er død. Det er priset til rundt $125.

Duracell DPP-600HD Powerpack 600 hoppe Starter & nødnummeret strømkilden med Radio

Duracell er en av de største og mest respekterte navnene i batterier. Deres hoppe forretter er så godt som alle på markedet. PowerPack 600 har disse funksjonene:

* Tre front-mot stikkontakter,

* En DC strømuttak,

* En nødsituasjon lommelykt,

* 600 watt strøm å holde apparater kjører for en stund.

PowerPack 600 er spesielt effektivt for å starte batterier i kaldt klima takket være sin 280 kaldt Spy forsterkere. Det er også allsidig som en multi-purpose backup-strøm-enheten som brukes som en generator alternativ under en blackout.

Black & Decker VEC026BD Electromate 400 Jump-Starter med innebygd luftkompressor

Black & Decker Electromate 400 er ganske stor i forhold til det hoppe-N-befordre og Duracell. Det må være fordi det er lastet med funksjoner. Det er vurdert på 450 Spy forsterkere. Det betyr at du kan umiddelbart hoppe starte din lastebil eller bilen uten å vente på å lade batteriet. Electromate-400 har også to AC og to DC strøm-porter som kan brukes til lading tilbehør. Det har også en innebygd luftkompressor og en høy intensitet LED-lys, som kan være svært nyttig for veikanten nødhjelp om natten. En annen verdifull funksjon er en 120 volt AC lader som kan brukes til å lade innebygde batteriet ved hjelp av alle standard vegguttak.

Schumacher Mity Mite IP-125 få strøm batterilader

Shumacher er en klarert navn i bilindustrien hoppe forretter. De har vært å bygge dem i over to tiår. Schumacher IP 125 Mity-Mite er en super-compact hoppe starter enhet med all kraften du trenger. 8-Gauge kabel og kobber klemmer er enkelt å koble 200 Spy forsterkere sikre motoren starter uten klage. Det er kompakt og lett, noe som gjør det lett å håndtere og lett å stue i din bagasjerommet. Den har batteristatus lysdioder som, med et trykk på en knapp, viser hvor mye batterikapasitet som er igjen. Denne valpen pakker nok strøm til å være en lifesaver i en nødsituasjon. Det er priset for bare $63.00.

Wagan 400 Watt strøm Dome EX Jumpstarter med innebygde luftkompressor

Wagan 400 Watt strøm Dome EX er 'jack-of-all-trades' hoppe starteren. Denne dynamo har 600 Spy ampere - en figur som rivaler mange standard bilbatterier. Det er lastet med en høyeffekts luftkompressor, som vil være svært nyttig når du er borte fra en bensinstasjon og må justere lufttrykket i dekkene. Det er en innebygd 400-watts AC strøm inverter som vil drive opptil to tilbehør eller apparater som er koblet til det Vekselstrøm utløp. Og hvem ville av kjent, kan den også fungere som en AM / FM-radio, og inkluderer en iPod inngang. For nødhjelp om natten, er enheten utstyrt med en høy-drevet LED-lommelykt å advare møtende bilister.