Biler

Grunnleggende av å lære hvordan du skal kjøre en manuell kjøretøy

Mange mennesker vet hvor vanskelig det er å lære å kjøre en manuell kjøretøy. Fordi den første bil oppfinnelsen var manuell, ville man anta at manuell bilkjøring ville bli andre natur til folk, men dette er ikke tilfelle. Fleste bare vet hvordan du skal kjøre automatisk biler fordi de er lettere å kjøre. Selv om folk flest bare vet hvordan du skal kjøre automatisk biler, er det svært viktig å vite hvordan du skal kjøre både manuell og automatisk kjøretøy i tilfelle en nødsituasjon der bare en automatisk eller manuell kjøretøy er tilgjengelig.

Her er 11 enkle trinn for å lære å kjøre en manuell kjøretøy:

1. Det vil være best for deg og din lærer hvis du allerede har forutfattet forestilling vil du mest sannsynlig ikke på ditt første forsøk. Driving manuell er en lært ferdighet-it tar praksis.

2. Hold kjølig. Det er veldig lett å bli frustrert når du stall. En person lære å kjøre en manuell kjøretøy er bundet å stoppe mange ganger. Hvis du godtar det, og Fortsett å øve, blir opplevelsen morsommere.

3. Før du prøver å kjøre, sørg for at forstår du hvordan pedalene fungerer. Det er tre pedaler: til venstre er clutch, midterste pedalen er bremsen og retten pedalen er gasspedalen. Den vanskeligste delen vil få clutchen og akseleratoren flytte på samme tid i motsatt retning. Clutch skiller overføringen fra motoren slik at du kan skifte; så du gjør det riktig.

4. Sitte i en stol og praksis flytte venstre foten i en imaginær store fiskekrok retning. Clutch flytter praktisk talt i en fiskekrok type retning. Den flytter ikke som gasspedal, som beveger seg i en nedadgående retning fremover. Når du kan få begge føttene, beveger seg i motsatt retning får jevnt du en liten følelse av hva det er virkelig liker.

5. Komme inn en manuell bil, og kontroller at alle justeringer er utført til setet ditt så du kan nå hver pedal komfortabelt. Høyre fot er for akselerator og brems venstre foten er for clutch.

6. Den vanskeligste delen av å lære å kjøre en manuell bil er å få bilen flytte inn første gear. Løslate bremsen Husk fiskekrok bevegelse og trykke inn clutchen i. Når clutchen er trykket inn, kan du begynne å slippe det veldig sakte mens du samtidig trykker gasspedalen. Trikset er å se omdreininger per minutt (rpm). Hvis du vil se dem heve raskt så gasspedalen trykkes mer enn clutch. Det virkelig er å bare få en følelse for å flytte pedalene samtidig. Jo raskere du la vekk fra gasspedalen jo raskere du må la av clutch. Som du slipper clutch, bilen vil enten 1. bås og du vil føle en liten støt og bilen slås av (Flytt til nummer 7) eller 2. kjøretøyet vil begynne å flytte fremover (hopp over til nummer 8).

7. Hvis du båsen bare ta et par andre å puste og slappe av. Kjøretøyet og begynne trinn 6 igjen. Hvis du umiddelbart prøver igjen, er sjansene du vil båsen igjen, og frustrasjonen vil begynne å resultere i flere boder. Fortsette bare å prøve, og til slutt det vil akselerere bilen.

8. Når du føler at bilen akselererende, du bør være slippe clutchen hele veien, men likevel være å trykke gasspedalen. Du burde se RPM bli stallen. Når dette skjer, slipp clutch alle veien og du har gjort det i første gear.

9. Du vil begynne å se RPMer flytte opp raskt og motoren komme høyere. Dette betyr at du trenger å bytte inn i andre gear.

10. Når du er klar til å bytte til andre gear, slipp gasspedalen og trykke inn clutchen ned hele veien. Bytt til andre gear, (de fleste biler er det rett tilbake) og begynne å slippe clutchen mens samtidig skyve gasspedalen. Du kan allerede bevegelige så sørg for at dette trinnet er gjort raskt slik at du ikke mister fart og stall.

11. Fra her på ut gjøre gjorde samme skiftende som du for andre gear. Som du hører motoren komme høyere og RPMer skyte opp fortsette å bytte tannhjul. Målet er å holde RPMer jevnet og kjøretøy-stille.

Gratulerer! Disse 11 trinnene vil få kjøretøyet beveger seg med hell, som er det vanskeligste å oppnå i lære å kjøre en manuell kjøretøy.