Biler

Awesome konseptbiler som er verdt å huske

Et av høydepunktene av en auto show ser på en rekke konseptet biler rev inn i rampelyset. Disse kjøretøyene representerer den nyeste prestasjon i bilen engineering og er vanligvis preget i dristige farger, banebrytende funksjoner og revolusjonerende innovasjoner.

En konseptbil er faktisk en bil prototype, og går ikke direkte i produksjon fra concept modell til produksjon, uten gjennomgår visse endringer. Når en konseptbil har vært vist på en auto show, er det ødelagt. Få biler som ikke gjør det til berging verftet er solgt til samlere eller vind i bil museer.

Konseptbiler produsert ikke en-masse med mindre publikum Vis vilje til å kjøpe bilen. Disse bilene bare gjøre det til produksjon når reaksjoner fra publikum har vært gauged og godkjent. Hvis svaret er ugunstig, er disse kjøretøyene enten ødelagt eller solgt til ivrig bil samlere. Her er 3 awesome konseptbiler som ikke gjorde gjøre det til produksjonslinjen, men er verdt å huske.

Lotus M250

Lotus M250 var en lett bil som var tøffere enn dens ytre. Ingeniørene sørget for at kraften og hastigheten evne til Lotus M250 førte til en riktig balansering av aerodynamikk. Bilen ble bygget for å se ut som en vanlig bil. Dessverre, det aldri gjort det til forsamlingen linje. Grunnen var at markedet ikke var klar for en bil med slike nivåer av høy ytelse; Det vekket frykt over trafikksikkerhet.

Saab Aero-X

Denne bilen er fortsatt en av de mest stilfulle bilene hver opprettet. Det var en sport coupe uten søyler å støtte dører eller frontruter. Dette tillot beboerne i bilen å glede seg over uhindret sikt over 180 grader. Interiøret er byttet ut den vanlige ringer og knapper av tradisjonelle biler med 3D-bilder. Den hadde en lett kropp som Lotus M250 og fantastiske 4-hjulstrekk evner. Saab Aero-X ble aldri produsert fordi produsentene trodde det ville forvrenge Saab bil området.

Citroen-Osee

Sergio Pininfarina er bildesigner som er opprette Citroen Osee konseptet ligner hva James Bond ville vanligvis kjøre når flykte fra de slemme gutta. Den har en sleekness og raffinement som preger den, og gjør det svært vanskelig å gå glipp av når den brenner opp veien. Det var en 3-seter, og vant den "beste Vis award" den inn på Geneva Motor Show. Det har aldri gjort det til produksjon. Produsenter hevdet det bare ble opprettet som en case study for "mid-engined sportsbiler", ble bare en noen gang produsert.