Biler

Batteri hoppe forretter - tre anmeldelser: black og decker, peak og stanley

Black & Decker hoppe Starter: en av beste

Black & Decker-JUS500IB er en av favorittene til den mest pålitelige bærbart batteri hoppe starteren. Den er kompakt i størrelse. Det kan gjenopplive mest gjenstridige døde bilbatteriet. Dette batteriet boost er utstyrt med 500 ampere strøm, som er nok nok for vanlig bilbatterier, og enda større en på brukte lastebiler og traktorer. Den kommer med en bærbar luftkompressor som du kan bruke kontinuerlig for å opprettholde riktig dekktrykk.

Black & Decker JUS500IB lagt til en standard sikkerhetsbryter som kan vendes på og av når det er nødvendig. Hvis det er et spørsmål som det kan være noe galt med din forbindelser kan du slå av svart & Decker JUS500IB via sin standard bryter, og alle strømstøt er avskåret fra enheten. Denne starteren er ren sikkerhet fra start til slutt.

Andre imponerende funksjonene i svart & Decker-JUS500IB:

1. Det er liten og kompakt. Det butikker lett, i garasjen eller i bagasjerommet på bilen. (Bedre å ha den med deg når du trenger det enn i garasjen når du er strandet i snøen.) Du vet aldri når en pålitelig batteri forrett vil være nødvendig.

2. Det er en bærbar lader med enheten. Når du er ferdig med å bruke det plugge den i, og lade den for et par timer, så det vil være klar igjen når det er nødvendig.

3. Black & Decker JUS500IB ble designet for både nybegynnere og avanserte bileiere. Den kommer med en manual og det er en klok idé å lese det hele veien gjennom før benytter den.

4. Du kan bruke svart & Decker JUS500IB for å gjenopplive noen 12-volts batteri. Hvis du har andre bruke batterier som må øke svart & Decker-JUS500IB.

Peak hoppe Starter - Power & praktiske

Peak hoppe Starter PKC0AO er en av de få startende på markedet som avgir en massiv 600 ampere av jump-starting makt, som er 20% mer enn hva andre bærbare forretter vil levere.

Investere i denne drivkraft sikrer sikkerhet, pålitelighet, effektivitet og allsidighet. Denne valpen skal levere nok strøm for dine behov, og det er derfor det er en ekte konkurrent i produktet pakket hoppe starter markedet. En viktig funksjon, produsenten har plassert sikkerhet som sin viktigste funksjon.

Stanley hoppe Starter: Top-Notch kandidat

Stanley hoppe starteren henger der med big-fyr-merker. Denne modellen toppen funksjonen er portabilitet samtidig som en full størrelse forrett. Det er stor, men lett å plukke opp og flytte rundt.

Hvis du leter etter en pålitelig jumper å gjenopplive døde batterier på store kjøretøyer er Stanley hoppe starteren en vinner. Det kan skilte med 1000 ampere av ren kraft, som er dobbel topp strømstyrken i dyrere merkevarer. Det er verdensomspennende popularitet er for en god grunn: det er en virkelig effektiv, pålitelig, bærbare og kraftige forrett.