Biler

Design: 3 av de mest pinlige bil designene gjennom tidene

De fleste bil design er like. De er laget for å imøtekomme en sjåfør og en passasjer i forsetet. Bredden er ment å gi en tilstrekkelig areal som resulterer i en lavere gass kjørelengde. Bilen design er et resultat av livlige fantasi. Noen er ukonvensjonelle, men i stor grad har blitt akseptert av publikum. Andre har gått mot gralen og tenke utenfor boksen, men med katastrofale konsekvenser. Her er 3 av de mest pinlige bil designene gjennom tidene.

78 AMC Pacer

Denne bilen har store vinduer, en svært avrundet kropp heiste på en ynkelig 4 banger motor. Funnily nok, var bilen beryktet for sin manglende evne til å være "uncool". Det ble sagt at hvis en venn dukket opp for å plukke deg opp i hans 78 AMC Pacer, gjemte i baksetet. Og hvis du tok det å plukke din dato for skoleball eller en kveld på kino, måtte du ha din hjerneceller sjekket. Det er fortsatt noen AMC Pacer biler på veiene. Det er utrolig at folk fortsatt bruker disse gjenstander som et transportmiddel.

1971-79 Ford Pinto

Ford Pinto var patetisk av mange grunner. Det var en øye-sår, selv om det hjalp folk spare drivstoff. Det er ryktet at produksjonen av denne bilen faktisk startet nedgangen av bilindustrien i Detroit. Folk var sjokkert av sin lav ytelse, høy ulykkestall og substandard reservedeler som mente det var alltid skjebnebestemt for skraphaugen. Pinto var en katastrofe fra en støtfanger til den andre støtfangeren.

1958-60 Ford Edsel

Ford Edse var en heslig kjøretøy. Det var klønete på veien og ble sammenlignet av en bil gjennomgang publikasjon til loddrett grillen av kvinnens reproduktive organ. Denne bilen var så ille at det ble tatt av Ford samlebåndet på mindre enn 3 år. Til denne dag er det Edsel klubber over hele Amerika som feire tilbakekalling av forferdelige bilen som Henry Ford oppkalt etter hans sønn.

Til tross for det faktum at disse bilene var drivstoffeffektive biler; publikum unngått dem som en dødelig pest. De fleste amerikanere stolthet skjønnhet over robusthet. Dette er grunnen til hvorfor Detroit er i bransjen og andre amerikanske automakers er i langsom tilbakegang. Asiater bil-produsenter har tatt over markedet ved å gi fin bildesign, økonomisk drevet og rimelig kjøretøy.