Biler

Fjerne vindu klistremerker - varme gratis: det eneste du må gjøre for å unngå avlysning glasset

Spørsmål: Finnes det en haug med klistremerker på vinduene på bilen jeg har nettopp kjøpt. Hvordan får jeg de uten å skade bilen min "nye"?

Svar: Glass har en stor fordel for mange andre overflater. Du trenger ikke nødvendigvis å bruke varme til å fjerne dekaler fra den. Du kan imidlertid bruke varme hvis du velger å, en håret dryer på høy varme eller en varmepistol på lav varme vil begge være nok.

Men jeg har fjernet tusenvis av klistremerker og grafikk fra kjøretøyet vinduer samt fra utstillingsvinduet windows eller lignende, og det er mye lettere å bruke en barberblad skraper enn varme for å fjerne klistremerker.

Det er en svært viktig faktor, skjønt, i å bruke en metall blad på glass. Det kan og vil bunnen av glasset med mindre du husker en veldig viktig ting. Du må bruke en såpevann spray eller en klut som er fuktet i såpe og vann for å holde glasset veldig våt, og fortsette å holde det svært vått og glatt, så lenge du har noen kontakt med metall barberblad på glassplaten, eller du vil glasset. Og hvis det er din bil, vil du være veldig misfornøyd med deg selv så lenge du eier bilen, men hvis det er din klient-vinduet, kan du godt bli bedt om å erstatte vinduet. Og det er ikke en god ting.

Den andre fordelen av varme gratis klistremerke fjerning som forklart ovenfor er at du ikke trenger noen lim remover. Bladet vil fjerne merket, lim og alle.

Jeg ønsker å utvide dette spørsmålet litt til et område du ikke be om, og det er vindusglass, som du må kontrollere er vindusglass. Fjerner optisk polykarbonat eller slagfast akryl brukes også for windows i noen områder og programmer, og hvis du bruker et barberblad på en av disse overflater, du skal erstatte windows. Og dette er omtrent dobbelt prisen på glassvinduer, sist jeg sjekket. Så sørg for at du arbeider med er virkelig glass, ikke en look-a-like plast glassvindu.

Spørsmål: Jeg vil gjerne vite hvor jeg kan kjøpe noen egendefinerte dekaler for min båt. De trenger å være saltvann motstandsdyktig og sol-fade motstandsdyktig for så lenge som mulig.

Svar: Hvis du leter etter enkel grafikk som et navn på baksiden av båten eller noen striping, det er vanligvis dusinvis av tegn butikker i noen storby som kan dø kutte grafikk eller bokstaver på en vinyl plotter gjelder for din båt. 2mil høy ytelse vinyl er også saltvann resistente og vil holde sin farge i minst 7 år, men vanligvis lengre.

Hvis du er ute etter skrives ut klistremerker, si en slags dekorert lettering til baksiden av din båt eller multi-farget og spraglete striping, dette måtte digitalt skrives, normalt, og derfor vil du trenge en vinyl som er OK med saltvann, men enda viktigere, en over-laminate som er vurdert for salt motstand.

Det ville være ideelt i dette tilfellet en Signer og decal skriver som er kjent med de ulike materialene som kan brukes rundt saltvann. Så, mitt beste råd er å spørre hvilken som helst butikk som sier de oppretter saltvann motstandsdyktig klistremerker for båter å vise deg de spec ark, eller i det minste gi referanser for andre båteiere som hyppig saltvann.