Biler

Å bruke dekaler før en stor regn storm eller etter voksing bilen min? de vil falle av eller vaske bort!?

Spørsmål: Bør jeg sette en decal på panseret av bilen min før eller etter at jeg voks det?

Svar: Ja. Du kan gjøre enten uten problemer, selv om det er noen som talsmann stripping bilen ned og voksing det først, fordi da, når du vil fjerne klistremerket, det er ikke til å ha et område som ser annerledes fra vokset området hvor merket kom fra.

Hvis du er bekymret for en vinyl bil klistremerke eller decal overholder voks, er dette ikke et problem som akryl lim som brukes med vinyl dekaler vil følge godt til bilvoks. Faktisk, enig de fleste grafikk påføring med meg at super glatt overflaten vil forbedre tilslutning til et kjøretøy.

Spørsmål: jeg sette bare en decal vinduet på bilen min og det ser ut som det kommer å regne. Hvor snart etter søknad kan det bli våt uten å ødelegge det? Eller er det en venteperiode?

Svar: Dette er svært gode spørsmål som vi får spurte ganske ofte.

Først, skjønt, la oss starte ved å se på de fleste utendørs vinyl decal klistremerker er laget av materialer. Polyvinylklorid, eller PVC, er grunnlaget for de fleste klistremerkene som er kjøpt som skal brukes, eller kan brukes av dører. Dette inkluderer de fleste tegn på at du ser på bedrifter, gateskilt, veiskilt, motorveien skilt, kontroll trafikkskilt, bannere, og så videre. PVC kan dominerer grafikk virksomheten mer enn nesten alle andre substrat og skrevet ut på som et substrat eller gjaldt et substrat.

En primær egenskap for PVC er at den er vanntett. Poncho er laget av PVC. Og selvfølgelig, de holder deg ganske tørt. Så, når dekaler skrives ut med en god vanntett blekk, enten skjermen skrives ut eller digitalt trykt (ja, det finnes også andre metoder for utskrift, men jeg ønsker ikke å gå ut på en kanin sti akkurat nå så jeg er nevne de mest populære par), de skal ikke ha noen problemer i det hele tatt med regnvann på overflaten.

Dernest er limet brukes for utendørs PVC dekaler vanligvis en acryl. Mens det er varierende grad av klissete, er acrylic klebemidler begge veldig klissete og svært vanntett. Som nevnt tidligere om PVC, det er brukt over hele verden av grafikk, og så er acrylic klebemidler. Tegn og dekaler dekaler stakk til tegn eller biler eller transitt busser eller semi lastebil tilhengere... du kan ikke se den acryl, men du se effekten det har på grafikken du ser hver dag kjører å arbeide, gå til en kafé eller en klesbutikk eller kjøpesenter. Innendørs og utendørs tegn alle holdes sammen, i hvert fall de grafiske elementene, av dette limet.

Så, tilbake til bilen og den forestående regn stormen. Svaret er at du kan bare la det hell på de dekaler, baby! De kommer ikke til hvor som helst. Som et spørsmål om faktum, er våt anvendelse av grafikk svært vanlig, så du kunne feasibly bruke dem bilen mens det regner, men vi anbefaler ikke at du gjør det, på grunn av noen andre litt kinkig faktorer, og fordi vi har mye mer erfaring enn du gjør med våt anvendelse av dekaler.