Biler

Vinyl klistremerker - hva vil de holde seg til, og en gang de sitter fast, hvordan å tilbake dem til

Spørsmål: Hva er den beste måten å få en decal å holde seg til fløyel? En decal eller klistremerke fungerer?

Svar: Nei, eller i hvert fall ingen som jeg vet om. Acrylic klebemidler vil følge stoffet noe, men ikke for lenge. Og ikke vaske noen stoff eller plagg EVER med en selvklebende etikett, som du vil trolig aldri helt fjerne limet. Bruke dekaler på fløyel vil gi samme resultat som du ville gjort med andre stoff.

Fløyel, som med mange materialer, er utskrivbare med skjermen utskrift blekk, men det vil stive fibrene til en viss grad, som du vil finne med trykt bomull t-skjorter og andre stoffer. Med mindre fibrene er skrevet ut i produksjonsprosessen, vil dette alltid være tilfelle.

Spørsmål: Vil min vindusviskerne ødelegge decal på min bilens bakre vindu?

Svar: Hvis det er bare regnvann, er det usannsynlig at noen reell skade vil skje på kort sikt, eller i det minste innenfor i et par år. Men hvis det er masse skitt eller leire som treffer din Vinduer, så du kan se slipende handling av skitten (som inneholder silika, den viktigste ingrediensen i glass) begynner å bære den decal blekk.

En annen måte du kan minimere slitasje på dekaler er å bestille laminert klistremerker. Hvis du vet dekaler kommer til å bli brukt i et klima eller en region der det er en masse gjørmete veier, kan det være lurt å beskytte ut ved hjelp av over-lamination. Over-laminate kommer i forskjellige utførelser som glans eller semi-gloss eller Matt, og garantier som det meste vil variere fra tre til fem til sju år. For dekaler er tre år sannsynligvis nok.

Spørsmål: Min bil er 10 år gammel og har en decal på det som jeg ønsker å fjerne, men jeg frykter at når jeg gjør dette, maling under klistremerket blir mørkere enn resten av malingen. Hva kan jeg gjøre med dette.

Svar: Repaint bilen. Det er omtrent det eneste du kan gjøre for å selv maling ut. Hvis etiketten har vært det en stund, er det svært sannsynlig at din vurdering av malingen blir mørkere under vinyl decal vil være helt korrekt, og det ikke blir noe du kan gjøre, kort av males bilen, for å fastsette den.

Spørsmål: Hva er den beste måten å fjerne en forhandler klistremerke fra bagasjerommet på bilen min uten å skade maling?

Svar: Vi har dekket dette temaet i detalj i flere andre innlegg, men det er et viktig tema, så jeg skal være glad for å dekke det igjen for å gjøre det enkelt for våre lesere til å finne svar på vellykket og sikker vinyl klistremerke eller decal fjerning.

Først, innse at standard decal limet er en veldig tøff limet, ment å tåle temperaturer ned til-40 under null-Fahrenheit og opptil 200 grader Fahrenheit i nærheten. Disse akryl lim er veldig sterk, slik at de ikke vil la et klistremerke falle av bilvinduet eller i ditt tilfelle, malt bagasjerommet på bilen.

Over tid, også, hardner acrylic klebemidler til punktet at de ikke ønsker å frigjøre din klistremerke eller decal, og som mange forhandler klistremerker er også laget av mylar eller polyester, de også rive ganske lett også.

Så, for å bekjempe dette, du trenger å bruke varme for å få den decal acryl å løslate. Med en hårføner på høy varme eller en varmepistol på lav varme, varme klistremerkene frem til myk, så sakte trekke dem av. Er det sannsynlig at du vil forlate litt til en masse rester av lim, slik at du trenger å kjøpe en appelsinskall lim remover å suge limet for å myke det, så bruk en stiv kort, for eksempel et kredittkort, for å skrape myknet limet av bilen. Når de fleste av limet er fjernet, er det best å bruke en myk papirhåndkle gjennomblødt inne lim remover for å gni av eventuelle gjenværende lim.