Biler

Kbb kalt volkswagen passat som topp familiebil

De fleste mennesker har en annen definisjon av en familie bil, men Kelly Blue Book eller KBB tar flere faktorer i betraktning som:

1: Sikkerhet

2: Rimelig

3: Innvendig plass

4: Videresalg verdi

5: Drivstofføkonomi

Selvfølgelig familie biler ta disse og mange flere faktorer i betraktning, og det gjør KBB når det blir sammen sin årlige "best of liste" for sitt kjøretøy segment. Det var bare nylig at redaktørene på KBB annonsert listen topp 10 biler for deres familiebil-segmentet. En av bilene de kalte var 2013 Volkswagen Passat, noe som er ganske interessant fordi denne listen er bare for amerikanske familier og Volkswagen er en europeisk merkevare. Det er godt å vite at Passats som er laget for det amerikanske markedet kommer fra en fabrikk i Tennessee.

Selv med sin europeiske stil, har det vært den eneste modellen fra Europa som noen gang har laget listen. Ikke bare er det appellere til familier, det også appellerer til redaktørene på KBB. Det er så tiltalende at det har rangert som best selger ut av alle bilen på KBBS liste. 2008 estimater sier at Passat solgt bare 30 000 biler, mens 2012 anslag viser salg av 120 000 biler. Ingen tvil om har dette mye å gjøre med sin mye MSRP av under $21.000 pluss mange alternativer og funksjoner for å velge mellom. Dette kan øke spørsmål om hvor godt Passat stabler opp mot disse faktorer som ble nevnt tidligere, så ta en titt for deg selv.

1) Sikkerhet.

Vanlige funksjoner i Passat er antispinn, anti-lock bremser, side- og kollisjonsputer foran og stabilitetskontroll, pluss en ny Intelligent Crash svar Volkswagen gjennomført nettopp. IRC automatisk virker ved å stoppe drivstoffmengden, og slår på farene og låser opp dørene når det oppdages en ulykke. Disse sikkerhetsfunksjoner 2013 Passat fikk det en perfekt crash testing score på 5/5 stjerner, spesielt med frontal og side-effekt-beskyttelse. I tillegg scoret Passat også "gode" med Kollisjonslaboratoriet sikkerhet testing.

2) Overkommelighet.

Selv om dette var en gang nevnt ovenfor, bærer det å nevne igjen. Med en igangsetting prisen på litt mindre enn 21 000 er Volkswagen ganske rimelig. Dens 2013 redesign kommer tilgjengelig med fire forskjellige kroppen trims og tre motor alternativer som 2,5 liter, den 3.6 liters og TDI.

3) Romslig interiør.

Med et interiør som er nesten like romslig som for en full størrelse sedan, vil hele familien være i stand til å strekke ut sine ben i komfort. Ikke bare har den et enkelt dashbord layout, sin bagasjerommet plass er enorm hos 15.9 kubikkfot. Poenget er at en tur i en 2013 Passat med hele familien vil være helt komfortabel.

4) Drivstofføkonomi.

De fleste familie sedan driverne er ikke bekymret for hvor fort det kan gå fra 0 til 60, men Passat er faktisk veldig peppy med en motor som får du fra 0 til 60 raskere enn de fleste av de andre sedan. Og du trenger ikke å ofre drivstofføkonomi enten. Passat standard S-versjonen vil gi deg til 32 mpg highway kjøring og 22 mpg bykjøring for en av de mest effektive familiebil-alternativene. Passat SEL eller Passat SE, som er premium modeller vil gi deg enda mer mpg på 40 mpg på motorveien og 30 mpg i byen.

Du kan sannsynligvis se hvorfor Volkswagens Passat er den mest populære på familie kjøretøy segment av KBB i tillegg til hvorfor det er den mest populære bilen for å kjøpe i de siste årene. For mer informasjon om Passat og måter kan det fordel for din familie, stoppe i på O'Steen Volkswagen i dag.