Biler

Hva gjør en god bilforhandler?

En bilforretning har å tjene penger for å holde åpent. Åpenbart, kundene ta i pengene. Så, hvis du vil beholde din forhandler kjører du har å bry seg om din kundenes ønsker og behov. Dette går hele veien fra vaktmestere til Konsernsjefens. Folk ønsker å føle at du ønsker og trenger sin virksomhet. Som en kvinne som ektemann, far og bestefar er mekanikk irriterer ingenting meg mer enn selgere behandle meg som jeg vet ingenting om biler fordi jeg er en kvinne. Flere og flere kvinne kjøper på egen hånd. Flere og flere kvinne er også lære hvordan å ta vare på sine egne biler. Så, som en salgsrepresentant aldri anta et personer kjønn saker.

Ikke alle kunden er klar til å kjøpe første gang de kommer inn døren

Den neste tingen som jeg tror flere forhandlere bør være bekymret er når jeg går for å se på kjøretøy noen ganger jeg vil bare søke etter litt. Når jeg er klar til å komme inn i vil en jeg finne en selger. Å ha femten salg folk strømme til deg og prøver å snakke med deg mens du ser er ikke nyttig det er over overveldende. Jeg vet også at hvis jeg har et spørsmål om noe, jeg vil enten slå det opp på nettet, eller jeg vil finne noen og spør.

Ting jeg liker når jeg viser opp til en forhandler smiler og kanskje et tilbud om en drikke avhengig av tid på året. En organisert og velstelt forhandler og personell er et stort pluss for meg også. Når ansatte og kontor rene og profesjonelle ser det gjør meg føler at du vet hva du er gjøre og snakker om. Som gjør meg mer behagelig å overlate tusenvis av dollar.

Integritet er alt for potensielle kunder

Ingenting er mer frustrerende når en selger forteller deg en ting, fordi de ønsker å høres ut som de kjenner sine ting og deretter ledere forteller deg noe helt annet. Bare være forhånd og ærlig. Dette er en del av hvorfor jeg liker å gå til mindre forhandlere, fordi det er mindre sykling av ansatte. Jeg er ikke sikker på hva tar så lang tid i finansiering området, men jeg forstår ikke hvorfor det tar tre eller flere timer å få finansiering gjort og papirarbeid signert. Jeg har finansiert tre kjøretøyer, og ingen av dem tok mer enn en time å få gjort, og meg kjører min nye bil.

Jeg har familiemedlemmer, men som har vært på forhandlere hele dagen bare for å få alt gjort slik at de kan ta sine kjøretøy hjem den dagen. Jeg vet det blir slitsomt for kunder. Jeg tror også det ville være flott om flere forhandlere ville introdusere kunder til mekanikken som skal arbeide på sine biler i fremtiden. Alle biler kommer til å trenger arbeid gjort selv om det er bare vedlikehold.

Forhandlere trenger å huske å bygge tillit med potensielle kunder fra den første besøket

Klienter deretter utvikle en tillit av mekanikere og følgelig dealership og blir tilbake kunder og sannsynligvis deres familier. Alle disse tingene er viktig for meg som kunde. Husk, ingen kunder er lik ingen virksomhet.