Biler

Åtte kollisjonslaboratoriet høyeste sikkerhet plukker er opptjent av volkswagen

Så mange som 40.000 amerikanere mister livet i kjøretøy ulykker hvert år. Dette gir bilprodusentene 40.000 grunner til å komme opp med produkter, funksjoner og eller design som vil forbedre sikkerheten til et redskap for sin fører og passasjerer. Bare fordi biler er sikrere i dag enn noen gang før betyr ikke at det er ingen flere dødsulykker, sannheten er, det er og sannsynligheten for dødsulykker bli en ting fra fortiden er langt unna. Alle som eier en Volkswagen kan være sikker på å vite de er i et trygt miljø.

Som bevis, kan du gå til Insurance Institute Highway Safety eller Kollisjonslaboratoriet hvor du finner har de 8 Volkswagen-modeller, benevnt idet "Top Picks sikkerhet." Hvis du tror denne anerkjennelsen kom fra bare å lese kjøretøy spec ark, ville du være galt. Det faktisk kommer etter mange strenge test og analyse av taket styrke, sidekollisjoner, bakre kollisjonsbeskyttelse og foran offset testing. Volkswagens modeller som var navngitt av Kollisjonslaboratoriet som deres "topp sikkerhet plukker" inkluderer:

CC 2.0t

Tiguan

Jetta SportWagen

Passat

Golf 4-dørs

Jetta

Touareg

GTI 4-dørs

I tillegg, har disse 8 Volkswagen-modeller vært på denne listen for sikkerheten for to år på rad. Fortsett å lese for en oversikt over noen av funksjonene, som hjalp modellene Volkswagen å utkonkurrere alle andre i en rekke sikkerhets test.

Her er en oversikt på noen av funksjonene som har hjulpet Volkswagen modeller gir så gode resultater i ulike sikkerhetstester:

1) Intelligent krasj svar System - å være involvert i en bilulykke er ikke noe på noen å gjøre listen, men hvis du er heldig nok til å kjøre en av VWs nevnt ovenfor, kan du være trygg på at bilen er utstyrt med intelligente krasj svar systemet. Noen av måtene ICRS verk er ved å låse opp alle dørene så noen krisesvarpersonell kan få enkel tilgang til personene, stoppe drivstoffmengden for å minimere sjansen for en brann, og slår på systemets farelys slik at andre drivere vil bli advart av et problem.

2) Krasj optimalisert Front End - For de nysgjerrige som årsak til VW'S scoring så godt på Kollisjonslaboratoriet front motvirket tester, det er sannsynligvis på grunn av deres ender foran blir så godt designet at de kan avlede fra passasjerene innenfor byrået sikkerhet, energi fra en innvirkning.

3) Sikkerhet bur - ingeniører designet sikkerhet buret installeres under alle Volkswagen modeller som slag av en kropp rustning for din bil. Denne sikkerhet buret er veldig sterk, holdbare, og kan gi beboerne større beskyttelse i tilfelle en ulykke. Sikkerhet buret vil også beskytte beboerne mot rollover ulykker, bak og side kollisjoner også.

4) Passiv sikkerhet - en annen passiv sikkerhetsfunksjon som er integrert i hver Volkswagen bilen er trykket sensorer den installerer med sin Sidekollisjonsputer, som er i stand til å oppdage en ulykke rask for å holde deg tryggere.

5) Aktiv sikkerhet - VWs også kommer med aktiv sikkerhetsfunksjoner som inkluderer anti-skli regulering, anti-lock bremser systemet eller ABS, elektronisk stabilitetskontroll, dekk press overvåking og hydraulisk brems hjelpe.

Selvfølgelig, det er mange grunner for VW biler å regelmessig vises på mange toppen sikkerheten lister, men hvis du ønsker å finne ut enda mer av grunnene hvorfor en VW kan hjelpe deg med å holde deg selv og din familie trygt, stopp ved O'Steen i dag.