Biler

Hendene på automotive stillinger

Bilindustrien teknikere og mekanikere er ofte kalt tjenesten techs fordi de inspisere, vedlikeholde og arbeide med mekanisk motorer og deler av lette lastebiler og biler. Denne dagen og alder, automotive teknikere bruker en rekke diagnostiske verktøy samt elektroverktøy og håndverktøy å diagnostisere og reparere et problem.

Og fordi de fleste nyere auto-modeller har elektronisk og computer systemer for styring, bremser, og andre, må de også være kjent med hvordan disse systemene fungerer også.

Pliktene til bilindustrien serviceteknikere og mekanikere inkluderer vanligvis:

Utføre optimalisering som inkluderer smøre motoren komponenter, som utfører oljeskift, rotasjoner og andre grunnleggende vedlikeholdsoppgaver

Ved hjelp av datastyrt diagnostisk utstyr for å teste og diagnostisere visse problemer

Bevegelig til kunder hva problemet er og hva trengte reparasjoner må gjøres

Erstatte eller reparere gamle og slitte komponenter som hjulet lagrene, overføringer eller bremser

Demontere og remontere bestemte deler og motor komponenter

Serviceteknikere vet og utnytte en rekke verktøy, inkludert elektroverktøy som dreiebenker, knekter og heiser, pneumatiske skiftenøkler, sveising fakler og datastyrt diagnostiske verktøy, sammen med en rekke vanlige håndverktøy, for eksempel skiftenøkler, tang, og den som.

Større butikker vil leie en bil-tekniker som spesialiserer seg på visse typer reparasjoner. Mange auto-teknikere er opplært i et bredt spekter av ferdigheter og har sertifiseringer i ett eller flere av disse spesialiteter:

Overføring tekniker arbeid på overføring deler som pumper, gear tog og koplinger.

Tune-up teknikere benytte datastyrt testing enheter for å finne og diagnostisere problemer og justere bilens timing og ventiler, blant andre oppgaver.

Bilindustrien aircondition kold vil installere og reparere aircondition og deler. Det er føderale og statlige regler for håndtering og avhending av kjølemedier som disse arbeiderne få opplæring på.

Front-end mekanikere på hjul og styring mekanismer, justere hjul, reparere og justere bremser, og andre reparasjoner.

Standardklokkeslett Arbeidsuker er førti timer med mange arbeider lenger timer eller overtid.

De fleste arbeidstakere disse dager komplett tjeneste i en yrkesopplæring i bilindustrien tjenester eller en bil tekniker-program. General kurs for å drive en bil karriere inkluderer fysikk, kjemi, engelsk, matematikk og visse computer kunnskap. Deretter derfra gå mange videre til postsecondary treningsprogrammer å lære og fokusere på bestemte typer reparasjoner og få intensiv karriere forberedelse både i klasserommet og med praktisk, hands-on erfaring.

Arbeidere som starter ut er først ansatt som hjelpere og traineer, læretid med mentorer til praksis ferdigheter og få erfaring. Mange begynnelsen arbeidere er fremmet i bare et par måneder, men vanligvis det tar opptil fem år med å jobbe under en mekaniker før du kan bli en fullt kvalifisert servicetekniker.

Og for å arbeide i de spesialiserte feltene vil ta enda mer tid og engasjement. Bilindustrien karrierer ta sterke satsing på tjenesten, og kan produsere mange belønninger hvis du er dedikert.